Lærlingplass og praksisplass

Ønsker du å søke lærlingplass eller praksisplass i Spilka?
Løpende

Hos oss vil du møte et bredt spekter av fagarbeidere som kan hjelpe deg på veien videre så du får utviklet din kompetanse.

 

Vi kan tilby praksisplass/læreplass innen automasjon, CNC maskinering og verktøymakerfaget.

 

Vi holder til på Emblem i Ålesund og er ca. 75 ansatte.

AS Spilka Industri

Spilka ble etablert i 1933, og er nok mest kjent som verdens ledende leverandør av komplette systemløsninger for produksjon av utadslående vinduer.


Dette er fortsatt hjørnesteinen i bedriften, og vi arbeider aktivt med videreutvikling av eksisterende produkter så vel som utvikling av helt nye, innovative beslagsløsninger for vinduer og dører.

 

Spilka har nærmere 90 års erfaring med stål som råvare, og markedets beste spisskompetanse innenfor utvikling og produksjon av stålkomponenter. Denne unike kompetansen tar vi nå med oss og satser på et større spekter av systemløsninger.

 

Vi har definert to tydelige forretningsområder: Spilka Door & Window Solutions som representerer helhetlige systemløsninger til produsenter av dører og vinduer, og Spilka Building Solutions som tilbyr smarte og bærekraftige byggesystemer til byggemarkedet.

 

AS Spilka Industri omsatte for 130 mNOK i 2021 og har satt seg betydelige vekstmål for de kommende årene. Bedriften er lokalisert på Emblem i Ålesund kommune, har 75 ansatte og en vesentlig andel av produksjonen går til eksport.