Lærlingplass og praksisplass

Ønsker du å søke lærlingplass eller praksisplass i Spilka?
Løpende

Spilka Industri holder til på Emblem i Ålesund, og er vi er ca. 50 ansatte.

Hos oss vil du møte et bredt spekter av fagarbeidere som kan hjelpe deg på veien videre så du får utviklet din kompetanse.

Vi kan tilby praksisplass/læreplass innen automasjon, CNC maskinering og verktøymakerfaget.


Grunnet markedssituasjonen i byggenæringen, tar vi dessverre ikke inn nye lærlinger i 2024.

Det blir tatt en ny vurdering på om vi tar inn lærlinger i løpet av høsten 2024.

Vi tar imot søknad om praksisplass for elever som går VG2 i 2024.

 


AS Spilka Industri

Spilka ble etablert i 1933, og er nok mest kjent som verdens ledende leverandør av komplette systemløsninger for produksjon av utadslående vinduer.

Bedriften er lokalisert på Emblem i Ålesund kommune, har 60 ansatte og en vesentlig andel av produksjonen går til eksport.


AS Spilka Industri omsatte for 136,7mNOK i 2022 og har satt seg betydelige vekstmål for de kommende årene. Et ledd i denne strategien er etableringen av datterselskapet Spilka Building Solutions AS, som utvikler smarte og bærekraftige byggesystem for byggebransjen. Første satsning er en ny og svært spennende løsning for fasademarkedet i Norge og etter hvert også mot eksportmarkeder.


Våre løsninger skal bidra til enklere hverdager, mer solide bygninger og bedre ivaretakelse av omgivelsene. Vi leverer komplette systemløsninger som gjør det enklere å bygge mer kostnadseffektivt og bærekraftig. Det er ambisiøse vekstplaner for selskapet, og vi kan vise til gode salgsresultat for 2023.