USER.APPLY.JOB_NOT_PUBLISHED

Julehjelper til Oslo og omegn

Har du lyst til å jobbe i verdens fineste lekebutikk?
FRONT.POSITION.EXPIRED_JOB

Er du glad i salg og liker å jobbe når det er høyt tempo? Ja da er kanskje du vår nye, herlige kollega! Du er hun eller han som alltid har et godt smil på lur med glimt i øyet og vi gleder oss til å høre ifra deg!


Vi ønsker nemlig å jobbe med deg som er genuint service - minded, er en dyktig selger, liker høyt tempo og trives med ansvar. Er du i tillegg initiativrik blir vi ekstra glade! Erfaring fra varehandelen er bra. Siden butikken vår er åpen både dag, kveld og i helgene vil arbeidstiden din være skiftende og det må du like. Det er og et stort pluss med tilgjengelighet for å jobbe på dagen. Vi har i første omgang behov for å dekke mange vakter i desember og mot jul, men det er mulig med fast deltidsjobb etter jul også.


Arbeidsdagen hos oss er variert, men i hovedsak vil dagene bestå av :

- Å tipse og råde kundene våre på salg av leker og interiør

- Kassebetjening med høy servicegrad

- Varepåfylling

- Rydde, rengjøring og orden i butikken

- Ta oppgjør 

- Lære produktene våre (produktinteresse) 


Du må ellers snakke flytende norsk og beherske engelsk.


Vi tilbyr:

- Å jobbe med de beste kollegaer, kunder og produkter

- Utviklingsmuligheter

- Jobbe under ansvar

- Konkurransedyktige betingelser


Er dette en jobb du kunne tenke deg? Søk da vel !

P.S et stort pluss om du legger igjen et videoglimt :-)

Sprell

Hos Sprell får du kvalitetsleker, babyutstyr og interiør til barn. Vi tar barn på alvor og har håndplukket det beste til deg. Vi fokuserer på trygge leker av høy kvalitet som stimulerer barnets utvikling.
På sprell.no og i alle sprellbutikkene finner du leker og interiør fra kjente kvalitetsmerker. SPRELL ble etablert i 1995, den gang det nesten var umulig å få tak i en treleker i norske leketøysbutikker. Heldigvis har det skjedd en del siden da.
Vi vil gjerne vise deg at det finnes et mangfold av bra produkter til barn med høy lekeverdi - for leken er viktig for barnets utvikling. Vi satser på naturmaterialer, god design og god kvalitet. Skoler og barnehager er ofte på besøk hos oss. De er opptatt av det pedagogiske innholdet i lekene. De ønsker utviklende og holdbare leker. Derfor er vi med tiden også blitt en populær leverandør av treleker og litteraturbaserte produkter. Du kan bestille en katalog til din barnehage hos oss om du vil.

Nettbutikken www.sprell.no har vi laget for deg som ikke har muligheten til å besøke noen av våre butikker - eller om du ønsker å handle i fred og ro hjemmefra og få varene sendt rett hjem til deg. På www.sprell.no er det åpent 24 timer i døgnet.