Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Trondheim, Norge

Sommerjobb med mulighet for tidlig oppstart - Tjen 30 000+ kr - Redd Liv!

Sommerjobb med mulighet for tidlig oppstart - Tjen 30 000+ kr - Redd Liv!
Søk snarest
07.04.2023

Stiftelsen Norsk Luftambulanse sin attraktive Sommerkampanje - vår største kampanje for å redde liv og samle inn penger i 2023 - lyser herved ut muligheten for 80 utvalgte helter. Vi lover å gi deg og ditt team muligheten til å reise hele Norge, legge til rette for opplevelser og sosiale aktiviteter, samtidig som vi skal verve tusenvis av nye støttemedlemmer, fra Lindesnes til Nordkapp.


I fjor søkte over 500 kandidater på vår store Sommerkampanje, og vi utvider suksessen med å tilby 80 plasser i 2023. Bor du i nærheten av Oslo, så kan du søke på sommerjobb som feltverver i Stiftelsen Norsk Luftambulanse. Merk søknaden med at du søker spesifikt til Sommerkampanjen 2023.


Selve kampanjen starter i slutten av mai og varer til midten av august. Hvis du ønsker å starte å jobbe før dette, er det mulig å søke tidlig oppstart.


Hva går jobben ut på?

Kort fortalt om jobben: Vi verver folk til å støtte Stiftelsen Norsk Luftambulanse sitt livsviktige arbeid, gjennom å engasjere folk dør til dør. Man jobber sammen med andre i team på 5 stk; man er på hver sin side av en gate i et nabolag, og får hyggelige samtaler i rolige omgivelser. Passer til deg som er glad i mennesker samt være utendørs og oppleve nye steder hver dag. Du vil være på reise fra mandag til fredag - vi dekker alle utgifter til reise og overnatting - samt gir deg diettpenger for å dekke utlegg for mat.


Krav for å søke:

  • Du må være over 18 år
  • Du må kunne jobbe og reise i en periode på 7-9 uker
  • Du snakker godt norsk og er flink til å engasjere folk
  • Du liker å være sosial og kan tilpasse deg forskjellige type mennesker
  • Førerkort er ønskelig, men ikke et absolutt krav


Hvem er vi?

Stiftelsen Norsk Luftambulanse arbeider for å forbedre akutthelsetjenesten i Norge. Vi drifter 13 helikopterbaser, har Europas største forskermiljø for preshospital forskning, og er Norges største ideelle organisasjon i antall medlemmer. Vi bringer sykehuset ut til pasienten!

Arbeidet er finansiert av innsamlede midler fra privatpersoner og støttebedrifter.  Vi har over 260 000 støttemedlemmer, og trenger enda flere for å drive utviklingen videre.


Lønn

Lønn er 200kr i timen, og vi dekker alle reisekostnader, reisetid og matpenger. Du forvente å tjene mer enn 30 000 kr+, inkludert fast timelønn, matpenger (275 kr per døgn). Det vanligste for studenter er å jobbe 2-3 kvelder per uke, og da kan man velge selv hvilke dager som passer best med tanke på studiene dine.  Folk som ikke er studenter, ønsker gjerne å jobbe dagtid 10-1600.


Krav til søkere

  • Søkeren er over 18 år
  • Kunne jobbe minimum 2-5 vakter i uka
  • Kommuniserer godt på norsk muntlig - du bør ha litt ekstra gode tale-evner for å lykkes!
  • Referanser er ønskelig. Her kan man bruke tidligere arbeidsgivere, kollegaer, lærere eller andre personer som kan fortelle oss om hvordan du er
  • Førerkort er ønskelig (men ikke et krav)


Vi tilbyr:

  • Nye venner og opplevelser
  • Muligheten til å se hele Norge mens man er på jobb
  • Et engasjerende og oppløftende arbeidsmiljø 
  • En arbeidsplass med ansvarsoppgaver hvor du og din innsats blir satt stor pris på
  • Opplæring og arbeidserfaring innen salg, kommunikasjon og organisasjonsarbeid
  • Alle reiseutgifter dekkes
  • Mulighet til å bli godt kjent med Stiftelsen Norsk Luftambulanses arbeid


Har du spørsmål angående stillingen, ta kontakt!

Lars Nestaker - tlf 466 69 793


Vi ser frem til å høre fra deg!

Stiftelsen Norsk Luftambulanse

Stiftelsen Norsk Luftambulanse er en ideell organisasjon som jobber for å flytte avansert livreddende medisinsk behandling ut til pasienten. I over 40 år har vi talt pasientenes sak og sørget for nye løsninger. Over 300 000 støttemedlemmer og bedrifter er med på folkedugnaden om å utvikle luftambulansetjenesten til å bli enda bedre.


Vi har Europas største forskningsavdeling innen akuttmedisin med 30 doktorgradsstipendiater. Samtidig jobber vi med å samle inn penger til videreutvikling av luftambulansetjenesten i Norge og holde kontakt med våre støttemedlemmer og støttebedrifter. I stiftelsen jobber det både leger, sykepleiere, IT-folk, kommunikasjonsrådgivere, markedsførere, økonomer, pedagoger, mange dyktige ledere og andre med ulike administrative oppgaver.


Stiftelsen Norsk Luftambulanse ønsker å gjenspeile mangfoldet i befolkningen og nytte den

enkeltes kompetanse. Vi oppfordrer derfor kvalifiserte kandidater til å søke,

uavhengig av for eksempel alder, kjønn, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Vi vil gjerne

ha søknad fra deg som har stått utenfor arbeid eller utdanning i en periode og

fyller kvalifikasjonskravene til stillingen.