Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Trondheim, Norway

Er du vårt neste ledertalent?

Søk jobb som feltkoordinator for Midt- og Nord-Norge
28.08.2024

Vi ser etter deg som ønsker å få ledererfaring, som elsker å jobbe med mennesker, og som trigges av å oppnå gode resultater for den gode saken. Vi har et veldig koselig kontor i Trondheim, og kan friste med en spennende jobb der du kan bidra til å redde liv med å ansette, trene og lede ditt eget team. Du får grundig opplæring og oppfølging, og oppfordres til å søke hvis du mener at du har et leder-talent som trenger å få skinne!

Beskrivelse av jobben:


Vi søker en resultatorientert, menneskeglad, motiverende og engasjert person som kan tre inn i jobben som feltkoordinator. Her vil du få ansvar for rekruttering, opplæring, oppfølging og planlegging av all aktivitet innad i flere team. Gjennom å legge til rette for gode arbeidsforhold og utvikling har du en nøkkelrolle for at organisasjonen skal nå sine innsamlingsmål. Du vil i ha personalansvar for de ansatte i dine team. Reising er en viktig del av jobben, hvor man må forvente rundt 50 reisedøgn i året. Kveldsjobbing fra 15-21 vil forekomme regelmessig. Erfaring fra innsamling og/eller salg er derfor en stor fordel. Arbeidstid vil variere, og det er fleksibilitet i stillingen men kjernetiden er fra kl 9-15.


Hvem er vi?

Ulykker og plutselig sykdom skjer ofte langt fra nærmeste sykehus. Siden 1977 har Stiftelsen Norsk Luftambulanse jobbet for en stadig bedre pasientbehandling utenfor sykehus, og for å bringe den beste behandlingen raskest mulig ut til pasienten. Stiftelsen Norsk Luftambulanse er hovedsakelig finansiert av private givere og vi jobber kontinuerlig med å tiltrekke oss enda flere givere. Innsamlings-avdelingen driver med direkte salg for å finne nye private givere via dør til dør -verving og stands. 


Stiftelsen Norsk Luftambulanse ønsker å gjenspeile mangfoldet i befolkningen og nytte den enkeltes kompetanse. Vi oppfordrer derfor kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av for eksempel alder, kjønn, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Vi vil gjerne ha søknad fra deg som har stått utenfor arbeid eller utdanning i en periode og fyller kvalifikasjonskravene til stillingen.


Som koordinator har du ansvar for: 

  • Rekruttering av feltververe til teamene i din region 
  • Opplæring, motivasjon og oppfølging av feltververne
  • Planlegging av all aktivitet i eget geografisk område, inkludert transport, reiser og overnatting
  • Ansvar for utstyr og logistikk
  • Innsamlingsansvar for nye støttemedlemmer i din region


Kvalifikasjoner og personlige egenskaper:

  • Utdanning innen HR og/eller ledelse er en fordel
  • Erfaring fra salg er en fordel, men ikke en forutsetning
  • Gode resultater i tidligere stillinger 
  • Lederevner og gode kommunikasjonsferdigheter
  • Kvalitetsbevisst og opptatt av å ta vare på de ansatte i teamet
  • Strukturert, systematisk og nøyaktig
  • Trives godt med teamarbeid
  • Fleksibel og serviceinnstilt 


Vi tilbyr:

  • 100% stilling i en meningsfylt jobb
  • Lønn: 496 000 kr
  • Gode muligheter til egenutvikling og kompetanseheving
  • Opplæring innen salg, ledelse, markedsføring og organisasjonsarbeid i en av Norges største ideelle organisasjoner
  • Gode kolleger i et fint arbeidsmiljø der alt vi gjør handler om å redde liv og helser
  • Alle reiseutgifter dekket


Tiltredelse:


Ønsket oppstart er september/oktober 2024 - eller etter avtale. Vi venter gjerne på den rette kandidaten!


Har du spørsmål angående stillingen, ta kontakt med leder for feltverving, Jon Magne Kleiven på telefon 900 34 583 eller på e-post: jon.magne.kleiven@norskluftambulanse.no.


Vi ser frem til å høre fra deg!

Stiftelsen Norsk Luftambulanse

Stiftelsen Norsk Luftambulanse er en ideell organisasjon som jobber for å flytte avansert livreddende medisinsk behandling ut til pasienten. I over 40 år har vi talt pasientenes sak og sørget for nye løsninger. Over 300 000 støttemedlemmer og bedrifter er med på folkedugnaden om å utvikle luftambulansetjenesten til å bli enda bedre.


Vi har Europas største forskningsavdeling innen akuttmedisin med 30 doktorgradsstipendiater. Samtidig jobber vi med å samle inn penger til videreutvikling av luftambulansetjenesten i Norge og holde kontakt med våre støttemedlemmer og støttebedrifter. I stiftelsen jobber det både leger, sykepleiere, IT-folk, kommunikasjonsrådgivere, markedsførere, økonomer, pedagoger, mange dyktige ledere og andre med ulike administrative oppgaver.


Stiftelsen Norsk Luftambulanse ønsker å gjenspeile mangfoldet i befolkningen og nytte den

enkeltes kompetanse. Vi oppfordrer derfor kvalifiserte kandidater til å søke,

uavhengig av for eksempel alder, kjønn, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Vi vil gjerne

ha søknad fra deg som har stått utenfor arbeid eller utdanning i en periode og

fyller kvalifikasjonskravene til stillingen.