Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Feltverver i Stiftelsen Norsk Luftambulanse

Friår eller jobb ved siden av studiene? Tjen 30 000 + kr som feltverver
Søk snarest
29.08.2024

Er du på utkikk etter en jobb ved siden av studier, eller en spennende fast heltidsjobb som gir deg muligheten til å redde liv og reise rundt i hele landet? Vi ser etter deg som har et friår, ønske om jobb ved siden av studiene. Du bør bo i nærheten av Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand. Du kan velge mellom å reise på flere eventyr, eller ha en fleksibel deltidsjobb med forutsigbar lønn for en av Norges største ideelle organisasjoner.


Perfekt for deg som ønsker en spennende hverdag og uforglemmelig jobb med nye venner og en viktig sak å jobbe for. Søker du og får denne jobben, er det fast lønn basert på hvor stor stilling du søker, uten provisjon og bonuser.  Du kan forvente å tjene mer enn 30 000 kr i måneden hvis du søker fulltid, samtidig som du får dekt reiser i hele Norge, har det gøy, og er med og hjelper Stiftelsen Norsk Luftambulanse å redde liv. Jobben går ut på å verve nye faste støttemedlemmer til Stiftelsen Norsk Luftambulanse sitt ideelle arbeid. Er du student, tilpasser vi arbeidet til studieplanene dine, slik at det lett lar seg kombinere.

 

Hvem er vi?

Stiftelsen Norsk Luftambulanse arbeider for å forbedre akutthelsetjenesten i Norge. Nå leter vi etter dyktige folk som kan hjelpe oss å klare dette. 

Vi er en ideell organisasjon som er finansiert av innsamlede midler fra privatpersoner og støttebedrifter.  Vi har over 260 000 støttemedlemmer som sammen hjelper oss med å flytte sykehuset ut til pasienten. 


Lønn

Lønn er 210kr i timen, og vi dekker alle reisekostnader, reisetid og matpenger. Jobber du hver dag - mandag til fredag, kan du forvente å tjene mer enn 30 000 kr+, inkludert fast timelønn, matpenger (275 kr per døgn). Det vanligste for studenter er å jobbe 2-3 kvelder per uke, og da kan man velge selv hvilke dager som passer best med tanke på studiene dine. 


Krav til søkere:  

  • Søkeren er over 18 år  
  • Kommuniserer godt på Norsk muntlig – du bør ha en litt ekstra gode tale-evner for å lykkes!  
  • Førerkort er ønskelig (men ikke et krav)  


Hvem er du?

  • Du har lett for å bygge relasjoner og skape tillit til andre
  • Du har god selvtillit og føler deg trygg på deg selv
  • Du er organisert og målrettet
  • Du er løsningsorientert, samvittighetsfull og kvalitetsbevisst
  • Du er samarbeidsvillig og liker å jobbe i team
  • Du er et tydelig, engasjert og et positivt forbilde
  • Du liker å reise og klarer å bo tett med andre mennesker


Stiftelsen Norsk Luftambulanse ønsker å gjenspeile mangfoldet i befolkningen og nytte den enkeltes kompetanse. Vi oppfordrer derfor kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av for eksempel alder, kjønn, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Vi vil gjerne ha søknad fra deg som har stått utenfor arbeid eller utdanning i en periode og fyller kvalifikasjonskravene til stillingen.


Vi tilbyr:

  • Nye venner og opplevelser
  • Muligheten til å se hele Norge mens man er på jobb
  • Et engasjerende og oppløftende arbeidsmiljø 
  • En arbeidsplass med ansvarsoppgaver hvor du og din innsats blir satt stor pris på
  • Opplæring og arbeidserfaring innen salg, kommunikasjon og organisasjonsarbeid
  • Alle reiseutgifter dekkes
  • Mulighet til å bli godt kjent med Stiftelsen Norsk Luftambulanses arbeid


Har du spørsmål angående stillingen, ta kontakt!

Jon Magne Kleiven - tlf 900 345 83


Vi ser frem til å høre fra deg!


Stiftelsen Norsk Luftambulanse

Stiftelsen Norsk Luftambulanse er en ideell organisasjon som jobber for å flytte avansert livreddende medisinsk behandling ut til pasienten. I over 40 år har vi talt pasientenes sak og sørget for nye løsninger. Over 300 000 støttemedlemmer og bedrifter er med på folkedugnaden om å utvikle luftambulansetjenesten til å bli enda bedre.


Vi har Europas største forskningsavdeling innen akuttmedisin med 30 doktorgradsstipendiater. Samtidig jobber vi med å samle inn penger til videreutvikling av luftambulansetjenesten i Norge og holde kontakt med våre støttemedlemmer og støttebedrifter. I stiftelsen jobber det både leger, sykepleiere, IT-folk, kommunikasjonsrådgivere, markedsførere, økonomer, pedagoger, mange dyktige ledere og andre med ulike administrative oppgaver.


Stiftelsen Norsk Luftambulanse ønsker å gjenspeile mangfoldet i befolkningen og nytte den

enkeltes kompetanse. Vi oppfordrer derfor kvalifiserte kandidater til å søke,

uavhengig av for eksempel alder, kjønn, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Vi vil gjerne

ha søknad fra deg som har stått utenfor arbeid eller utdanning i en periode og

fyller kvalifikasjonskravene til stillingen.