no
no
en

Vi ekspanderer og søker flere engasjerte og dyktige medarbeidere

Advokat/Advokatfullmektig

Stillingsbeskrivelse

Advokatfirmaet Haavinds avdeling for arbeidsliv og virksomhetsstyring ekspanderer. Nå ser vi etter flere dyktige lagspillere.


Du er advokatfullmektig/advokat eller jurist med opptil fem års erfaring. Som lagspiller tar du raskt ansvar for oppgavene, og har en ambisjon om å videreutvikle deg og bli en viktig del av landets ledende arbeidsrettslige kompetansemiljø.


Kundene etterspør i stadig større grad advokater som er mer aktivt engasjert i selve virksomheten. Våre advokater jobber sammen med styre og ledelse hos våre kunder, og gir råd om juss, forretningsstrategi, endring og organisering. 


Hos oss vil du få en unik mulighet til å jobbe med noen av de største offentlige og private aktørene i Norge. Vi ser etter medarbeidere som har god kommersiell forståelse, gode samarbeids- og kommunikasjonsevner og ikke minst godt humør.


Vi kan tilby:

  • nyskapende, spennende og krevende saker innenfor alle bransjer, 
  • gode muligheter for faglig og personlig utvikling,
  • tvisteløsning og prosedyre,
  • individuell karriereplan, god oppfølging og målrettet karriereutvikling,
  • tett samarbeid med engasjerte og dyktige kollegaer,
  • konkurransedyktige betingelser.


Vi behandler søknader fortløpende, og anbefaler deg å søke så snart som mulig. Tiltredelse etter avtale. Send oss din søknad og CV i dag! 


Ta gjerne kontakt med Senior HR-rådgiver Thomas Kjøsnes på telefon 454 10 521 om du har spørsmål til stillingen. Vi ser frem til å høre fra deg!

Søknadsfrist

Snarest

Advokatfirmaet Haavind

Advokatfirmaet Haavind er et av Norges ledende fullservice advokatfirmaer, med 130 forretningsadvokater innen flere forretningsområder. Vi dekker hele spekteret av forretningsjuridiske tjenester og bistår mange av de største aktørene innen norsk og internasjonalt næringsliv. Våre kontorer ligger på Solli plass med en fantastisk utsikt over byen.


Dyktige og engasjerte medarbeidere er avgjørende for vår suksess. Vi har et unikt samhold, sterke fagmiljøer og mange dyktige kollegaer å spille på. Hos oss vil du få en bratt læringskurve og tidlig selvstendig ansvar, med god oppfølging fra, og samarbeid med engasjerte kolleger.


Som nyansatt hos oss får du blant annet:

  • En fadder med tydelig oppfølgingsansvar
  • Individuelle mål- og utviklingsplaner som følges opp gjennom hele året
  • Målrettet karriereutvikling og relevante kurs gjennom "Haavindskolen"
  • Jobbe med spennende kunder i norsk og utenlandsk næringsliv