no
no
en

Ønsker du å jobbe med formidling av sport i TV 2 Sporten?

Søknadsfristen er utløpt
Reporter/programleder (vikariat)

Stillingsbeskrivelse

Vi har ledig vikariat som reporter/programleder i TV 2 Sporten i Bergen fra 1. juni 2019 ut mai 2020. 

Vi søker etter deg som ønsker å jobbe med formidling av sport og sportsnyheter i TV 2 Sporten. Du må både ønske å jobbe som reporter i høyt tempo og med varierte oppgaver, samtidig som du også kan presentere sakene i studio som programleder. 

Arbeidsoppgaver

 • Vi ser etter deg med grunnleggende interesse for, og kunnskap om, sport. 
 • Vi ser etter en kandidat med journalistisk teft, formidlingsevne og stor a­­­­rbeidskapasitet.
 • Dette er en allsidig rolle som vil kunne håndtere både programledelse og jobbe som reporter på desk og i felt.
 • Vi ser etter en kandidat som har gode allmennkunnskaper innen sport.
 • TV 2 Sporten har ambisjoner om å løfte både de daglige Sportsnyhetene på TV 2 og Nyhetskanalen, samtidig som vi skal håndtere en svært omfattende og attraktiv rettighetsportefølje, med sendinger fra fotball, håndball, sykkel, ishockey og vintersport. 
 • Som programleder søker vi etter deg som ønsker å engasjere i kreativ historiefortelling i studio, samtidig som du må håndtere Breaking News og live-intervjuer. Den rette kandidaten er derfor en sterk journalist, har erfaring fra formidling på TV og er en lagspiller som trives blant kolleger i et energisk og kreativt arbeidsmiljø. Du må være velformulert, ha et sikkert språk og journalistiske kvaliteter som skaper tillit blant seerne.
 • TV 2 Sporten legger stor vekt på godt arbeidsmiljø, du må derfor ha gode samarbeidsevner, være interessert i å dele kunnskap og like å jobbe i team.


Vi tilbyr

 • Et spennende og profesjonelt arbeidsmiljø med dedikerte og engasjerte kolleger.
 • Muligheten til å være i sentrum av nyhetsbildet og formidle til våre seere det som til enhver tid skjer.
 • Anledning til å jobbe i en sportsredaksjon og redaksjonelt miljø med attraktive rettigheter og gode muligheter for utvikling.
 • Innebærer jevnlig helg- og kveldsvakter.


Alle søkere må legge ved video der du presenterer deg selv. 

Søknadsfrist

31.03.2019

TV 2

Mediehuset TV 2s virksomhet omfatter både lineær-TV med alle TV 2s kanaler og strømme-TV med TV 2 Sumo, samt Norges raskest voksende nyhetsnettsted, TV2.no. TV 2 er Norges største kommersielle TV-kanal og en av landets sterkeste merkevarer.

Mediehuset TV 2 står bak en rekke etablerte varemerker som TV 2, TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sportskanalen, TV 2 Humor, TV 2 Sumo, TV2.no og TV 2 Skole.

Selskapets visjon er å skape uforglemmelige øyeblikk, mens de grunnleggende verdiene er å sjarmere, engasjere og utfordre. TV 2 driver betydelig forretningsutvikling knyttet til morgendagens medier.