no
no
en

Vil du bli med i vår "God sommer Norge"-redaksjon?

Søknadsfristen er utløpt
Reportere og vaktsjefer til God sommer Norge
Oslo

Stillingsbeskrivelse

God sommer Norge er et underholdende og aktuelt sommerprogram. Vi ser etter deg som er god på aktualitet, sport, underholdning, og humor. Redaksjonen begynner å jobbe allerede i midten av april og vi vil øke antall reportere utover våren og sommeren fram mot sendestart mandag 29. juli. Vi er dermed interesserte i reportere og vaktsjefer som kan jobbe det meste av sommeren.

Arbeidsoppgaver

  • Som reporter bør du ha et godt kildenettverk, teft for nyheter og trender, og ideer til aktuelle og interessante gjester og temaer. Du skal booke gjester og lage manus med grundig research. Det kan også bli noe VB-produksjon. Det er en fordel om du har erfaring med manusskriving i Inews, men ikke noe krav. Du bør kunne skrive nettsaker til tv2.no og publisere innhold på TV 2's SoMe-kanaler. I sendeperioden må det påregnes noe kveldsjobbing.
  • Som vaktsjef vil du lede redaksjonens daglige arbeid opp mot sending, samt planlegge for sendinger fram i tid. Du vil også ha hovedansvar for SoMe/nett-reporter, som skal publisere innholdet vårt daglig på ulike plattformer. Under de fire ukene med sendinger vil vaktsjefene gå i turnus; en har dagvakt og en har sendevakt med overlapping midt på dagen. Sendevaktsjefen vil jobbe tett med programlederne på manus og overganger, og sitte i regi under sending. Erfaring som vaktsjef er en fordel, men ikke noe krav.

Kvalifikasjoner

  • Du har erfaring fra journalistikk og/eller tv-produksjon. Du har god presseetisk forståelse.

Personlige egenskaper

  • Vi søker etter initiativrike og kreative reportere med godt humør, som er selvgående/selvstendige, har gode samarbeidsevner og som har stor arbeidskapasitet. Vi trenger de gamle, de unge, de rolige, de fyrrige, de analytiske, de strukturerte, de morsomme, de løsningsorienterte, de serviceinnstilte, de fleksible – i det hele tatt en godt miks av folk som utfyller hverandre – for å lage et program som skal formidle god sommerstemning for hele landet vårt. 
  • Vi ser etter vaktsjefer med de samme egenskapene, som i tillegg er gode til å inspirere andre og som har orden og oversikt. Du er etterrettelig, har kritisk vurderingsevne og problemløsningsevne. Du bør være god på å vinkle og spisse saker, og kunne coache programlederne med intervjuoppbygging og overganger.

Vi tilbyr

  • Bransjens morsomste sommerjobb og ordnede arbeidsforhold. Du får mulighet til å jobbe med et humørfylt og viktig program, og være del av et kreativt miljø der det er høyt under taket og korte kommandolinjer. Hvis du har planlagt ferie allerede vil vi prøve å tilpasse turnusen til dette dersom det lar seg gjøre.


For spørsmål og mer informasjon om stillingen, ta kontakt med:

Solveig Bådsvik, Redaksjonsleder (sob@tv2.no og 480 52 242)

Eller:

Anne-Karin Lundeby, Prosjektleder (anne-karin.lundeby@tv2.no og 959 70 497)

Søknadsfrist

26.03.2019

TV 2

Mediehuset TV 2s virksomhet omfatter både lineær-TV med alle TV 2s kanaler og strømme-TV med TV 2 Sumo, samt Norges raskest voksende nyhetsnettsted, TV2.no. TV 2 er Norges største kommersielle TV-kanal og en av landets sterkeste merkevarer.

Mediehuset TV 2 står bak en rekke etablerte varemerker som TV 2, TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sportskanalen, TV 2 Humor, TV 2 Sumo, TV2.no og TV 2 Skole.

Selskapets visjon er å skape uforglemmelige øyeblikk, mens de grunnleggende verdiene er å sjarmere, engasjere og utfordre. TV 2 driver betydelig forretningsutvikling knyttet til morgendagens medier.