no
no
en

Er du en Superhelt som elsker å jobbe med folk og mat?

Franchisetaker Hønefoss
Hønefoss

Stillingsbeskrivelse

Big Bite søker en Franchisetaker som elsker å jobbe med mat og mennesker til vår avdeling i Hønefoss! 


Elsker du å jobbe tett med andre og motiveres du av å skape resultater i team? I Big Bite er vi like opptatt av menneskene på begge sidene av disken og vi definerer oss selv som Superhelter for sultne folk i farta!


Som Franchisetaker i Big Bite vil du ha ansvaret for alt fra rene gulv, varebestillinger og ryddig lager, til å motivere teamet ditt og jobbe med utvikling av medarbeidere. Dette er et stort ansvar, men i Big Bite er vi en familie som hjelper hverandre med alle store og små utfordringer. Du vil få grundig opplæring før du starter direkte i en Big Bite fra en av våre franchisetakere. Underveis vil du også jobbe tett med din regionale salgssjef, som er tilretteleggeren for din suksess. 

I fellesskap jobber vi for gode kundeopplevelser, likeså viktig er det at vi tar vare på hverandre i Big Bite familien. Derfor er det både regionale og nasjonale samlinger hvert år. Kompetanseutvikling er sentralt for oss, og som en av våre superhelter vil du tilbys en rekke kurs for deg og dine medarbeidere.Hvem er du og hva kan du?


Vi ser både etter erfarne ledere som ønsker å starte et nytt eventyr, men oppfordrer også unge personer som med glød og iver ønsker å starte for seg selv.


Våre verdier står sterkt, og vi ser derfor etter kandidater som gjenspeiler disse: 

 • Ansvarlig – vi ser etter personer som er opptatt av å gjøre ting riktig og som evner å være selvstendig. 
 • Lojal – vi ser etter noen som følger konseptet hver dag og er stolt av å være i Big Bite.
 • Lagspiller – vi ser etter noen som ønsker å bidra slik at fellesskapet blir enda bedre og unner andre å gjøre det godt. 
 • Engasjert – vi ser etter noen som ønsker å være kundene og dine medarbeideres superhelt, og gjøre deres hverdag enda bedre.


Hvorfor skal du velge oss?

Big Bite har butikker med god beliggenhet og er et veletablert og lønnsomt konsept. Som franchisetaker hos oss eier du din egen bedrift og har stort handlingsrom i vårt innarbeidede konsept. I Big Bite er vi sammensveiset og hjelper hverandre i hverdagen på tvers av utsalgssted. Erfarne franchisetakerne bistår de mer ferske og det er daglig støtte fra regionleder og hovedkontor. Vi har et omfattende støtteapparat for å sikre at våre franchisetakere skal lykkes!


Hos får du også:

 • Ferdigbygd butikk iht. konsept
 • Grundig opplæring i konseptet og daglig driftsstøtte etter behov
 • Riksdekkende markedsføring og annonsering
 • Ferdig butikkdatasystem med råvarekontroll
 • Ferdig IK mat system
 • Støtte og rådgivning til alt rundt driften; rutiner, regnskapsførsel, økonomikontroll, markedsføring, administrasjon, ledelse mm.
 • En profesjonell organisasjon med fokus på å ivareta alle tilknyttet Big Bite-familien
 • Tilrettelegging for personlig utvikling; mulighet til å utvikle deg som leder og medarbeider


Har du lyst å være med på en spennende reise sammen med oss? Send oss en søknad eller ring for mer informasjon.

Søknadsfrist

08.04.2019

Big Bite AS

Big Bite er et norsk franchisekonsept og er til for kunder som skal ha noe enkelt, raskt og godt å spise; mat i farta for folk i farta. Fellesnevneren for våre produkter er kundens valgfrihet og mulighet for skreddersøm av måltid. Matkonseptet kombinerer tradisjonelle bestselgere med aktuelle trender innen smak og meny. Big Bite skiller seg fra sine konkurrenter med å servere ferskt brød fra lokal baker – hver dag.


Big Bite består i dag av over 60 avdelinger spredd over hele landet. Disse drives av dyktige franchisetakere med fokus på kunder, kvalitet og service. En typisk Bigbiter elsker fart og utfordring og vil ha en spennende hverdag. En Bigbiter motiveres av konkurranse og er en god leder for teamet sitt. Rett og slett en superhelt.


Våre verdier

I Big Bite vet vi at mangfold og fleksibilitet er positivt, og at ulike behov i ulike situasjoner krever ulik handling. Samtidig skal vi være svært bevist konsistens og kontinuitet. Vi snakker med én stemme og med ett uttrykk. Alle i Big Bite skal dra i samme retning. For å få til det er det nødvendig at vi alle jobbe innenfor samme rammeverk av holdninger, tankesett og verdier. Det gjør oss tydelig som én merkevare. Våre verdier består av de fire ordene: Ansvarsfull – Lagspiller - Lojal - Engasjert – og oppsummeres i ordet ALLE. Dette skal være kjernen i vår bedriftskultur og skal dermed kjennetegne oss internt i alt vi sier og gjør og hvordan vi oppfører oss ovenfor hverandre.


I Big Bite-familien tar vi vare på hverandre og vi samles flere ganger i året for å dele erfaringer, støtter og backer hverandre. Big Bite er et norsk konsept, noe som betyr at hver enkelt kan være med på å utvikle konseptet på en helt annen måte enn i et internasjonalt system.


Om selskapet – og selskapet bak oss

I Big Bite har vi en støttende og utviklende serviceorganisasjon som jobber tett med franchisetakere rundt om i Norge. Hovedkontoret ligger i Trondheim. Kjeden har i dag totalt 350 ansatte og omsetter for om lag 300 mill.

Big Bite er en del av konsernet Bitastad AS som erverver og utvikler serveringskonsepter med betydelig markedspotensial. For våre medarbeidere gir dette flere muligheter for vekst og karriere. I tillegg til Big Bite eier Bitastad serveringskonseptene Jordbærpikene, Sabrura og SOT bar & burger, regnskapsmiljøet Exact samt grossist- og distributøren Matmegleren. Bitastad har en ekspansiv vekststrategi.