no
no
en

Ønsker du å utvikle din internasjonale kompetanse i verdensmetropolen Shanghai?

Norsk advokat i Shanghai

Stillingsbeskrivelse

Vi søker norsk advokat til vårt Shanghai-kontor

Ønsker du å utvikle din internasjonale kompetanse gjennom et spennende utenlandsopphold? Er du en dyktig, norsk advokat med 3-8 års fartstid ? Da vil vi gjerne høre fra deg!


Vårt kontor i verdensmetropolen Shanghai er i en årrekke topprangert i Kina sammen med verdens største advokatfirmaer. Vi opplever nå kraftig vekst i oppdragsmengde og søker en norsk, eventyrlysten advokat til vårt Shanghai-kontor for oppstart ca. 1. august 2019.


Wikborg Rein arbeider tett med det norske forretningsmiljøet i Kina, kinesiske børsnoterte og privateeide selskaper, større banker i Norge, Kina og internasjonalt, samt et bredt spekter av nordiske og tyske selskaper. Stillingen byr på faglige utfordringer og utviklingsmuligheter i et internasjonalt og inspirerende miljø.


Vi ser etter en nytenkende og positiv advokat med kommersiell forståelse og interesse for forretningsutvikling. Spesialisering innen kontraktsrett og internasjonal handel er ønskelig, men ikke avgjørende.


Eventuelle spørsmål til stillingen rettes til Managing Partner i Shanghai: Christian James-Olsen, col@wrco.com.cn

Søknadsfrist

Snarest

Wikborg Rein Advokatfirma AS

Wikborg Rein er et av Norges ledende og mest internasjonale forretningsadvokatfirmaer. Ved våre kontorer i Oslo, Bergen, London, Singapore og Shanghai, bistår og rådgir vi nasjonale og internasjonale virksomheter, både i offentlig og privat næringsliv. Vår ekspertise og erfaring bygges gjennom kontinuerlig utvikling av våre advokater, nære samarbeidsrelasjoner mellom våre kontorer samt et utstrakt nettverk i inn– og utland.  


Fagkunnskap og bransjeerfaring

For å gi våre klienter den beste oppfølging, har Wikborg Rein egne team innenfor en rekke viktige bransjer i norsk næringsliv; bank og finansindustri, corporate, shipping, offshore, energi/olje/gass, fiskeri og sjømat,  næringseiendom, industri og offentlig virksomhet. Vi har også kompetansegrupper for de ulike juridiske fagområdene som har ansvaret for at Wikborg Rein ligger i forkant i faglige spørsmål. Kombinasjonen mellom fagkunnskap, bransjeerfaring og kommersiell forståelse gjør at vi er i stand til å løse utfordringer og utvikle nye forretningsmuligheter for våre klienter.


Tilgjengelighet

Våre råd er ofte kritiske for de prosessene klientene våre er oppe i. Vi vet at tilgjengelighet og tempo derfor er viktig for å ha den nødvendige fremdriften i prosjektene, og vi legger stor vekt på å leve opp til disse forventningene.


Rådgivere i viktige situasjoner

Våre klienter er opptatt av å få råd og veiledning når deres virksomhet står overfor viktige situasjoner. Typiske situasjoner kan være kjøp og salg av eiendeler eller råvarer, restrukturering, krisehåndtering, konseptutvikling, kontraktsforhandlinger, ansettelsesforhold, oppkjøp, finansiering, omorganisering med mer. For å kunne gi best mulig råd og veiledning om disse situasjonene, har vi egne team med advokater som kjenner prosessene og sørger for at klientenes utfordringer løses i henhold til gjeldende lover og regler.