no
no
en

Vi søker Regional Salgssjef for kjede i stor vekst!

Søknadsfristen er utløpt
Regional Salgssjef Midt

Stillingsbeskrivelse

Regional salgssjef for kjede i vekst


Big Bite vokser i rakettfart, og har store ambisjoner for tiden som kommer. Det åpner muligheten for en sulten initiativtaker til å fylle rollen som regional salgssjef hos oss. Stillingen vil være lokalisert i Trøndelag, der jobben gjøres ute i butikkene våre. 

Har du lyst til å ta en sentral posisjon i Big Bite Norges raskest voksende kjedekonsept med mat for folk i farta? Vil du ha en nøkkelposisjon hos oss, og være avgjørende for vår suksess og videre vekst?

Da må du lese videre.

Trondheim er hovedstaden i Big Bites verden, og vi er allerede godt etablert i Trøndelag. Som Regional Salgssjef i denne regionen vil du representere en etablert merkevare, gode utsalgssteder. Dette gir en kjempemulighet for videre vekst, og posisjonen vår forplikter. 

Vi har superhelter som driver våre butikker. Dette setter store krav til oss som følger dem opp. Du som vår nye Regionale Salgssjef må derfor være fremoverlent, engasjert og evne å motivere andre. Vi har i dag tre Regionale Salgssjefer, så det er viktig at du jobber godt i team og sammen med dem utgjør en samlende enhet for våre superhelter og deres ansatte. 


Vi tilbyr utfordringer og beslutningsmyndighet, et pulserende miljø med kompetente, engasjerte kolleger og ikke minst: muligheten til å bygge videre i en allerede sterk region. 


 Som Regional Salgssjef vil du ha ansvar for:

 • Rekruttering, opplæring og oppfølging av franchisetakere 
 • Ansvarlig for drift og resultater for butikker som ligger på Big Bite sin driftsenhet, herunder rekruttere avdelingsledere til drift av utsalgssteder
 • Planlegge og gjennomføre budsjettprosess i regionen, følge opp og bidra til at franchisetakere og avdelingsledere når sine målsettinger satt i budsjett
 • Planlegge og gjennomføre markedsaktiviteter for å nå Big Bites omsetningsmål i regionen
 • Gjennomføre regionale møter for å sikre kompetanseoverføring, forankring til Big Bites markedsplaner og bygge godt arbeidsmiljø 
 • Sikre god og effektiv avvikshåndtering 
 • Ansvar for å initiere og drive delprosjekter for å oppnå regionale mål


Vi ser etter deg som har:

 • Relevant utdanning på høyskole eller universitetsnivå
 • Erfaring fra salg, kjededrift og ledelse
 • God forståelse for drift og innsikt i regnskap


Som menneske kjennetegnes du ved å være:

 • En relasjonsbygger med godt humør
 • Initiativrik og serviceinnstilt
 • En som evner å planlegge, prioritere og gjennomføre
 • En robust problemløser


Ved spørsmål ta gjerne kontakt med Kjedeleder Eigil Almenning, på tlf. 900 10 180, for en hyggelig prat.

Søknadsfrist

17.04.2019

Big Bite AS

Så bra at du vil vite mer om Big Bite. Vi ser alltid etter dyktige folk.


Om oss

Big Bite åpnet i Trondheim i 1997 med ambisjon om å lage rask og smakfull mat til folk i farta. Det har vi klart. I dag finnes Big Bite i hjertet av over seksti kjøpesenter og handlegater over hele Norge. Vi er en sterk nasjonal merkevare i vekst, og har alltid behov for dyktige folk, både bak disken og som franchisetakere.


Derfor er vi en suksess

Idéen er enkel, men supergod. Subs laget av ferske baguetter fra lokal baker, friske salater og lune wraps, servert innen sekunder med et smil på kjøpet. Velg en favoritt fra menyen, eller skreddersy din egen med utgangspunkt i et rikt utvalg pålegg og friske grønnsaker. Kombinasjonen av god mat og entusiastiske folk bak disken har ført til et faktum vi er utrolig stolt av: Har noen først prøvd en Big Bite, kommer de garantert tilbake igjen.


Start din egen avdeling

Big Bite er et norsk franchisekonsept, og vi ser alltid etter deg som har lyst til å eie og drive ditt eget sted. Vi gir alle våre franchisetakere grundig opplæring i konsept og drift via vår egen Big Bite-skole. I tillegg får du et stort serviceapparat med gode og veletablerte driftssystemer i ryggen. Du får stor frihet til å forme din egen jobbhverdag, og velger selv teamet som du mener vil gjøre din Big Bite til en bestselger. Med hundrevis av kolleger over hele Norge blir du en viktig del av en engasjert gjeng med superhelter som elsker å spille hverandre gode.


Bitastad – selskapet bak selskapet

Big Bite er en del av Bitastad AS, Norges råeste veksthus for serveringskonsepter. Vi kjøper og utvikler selskaper innen mat og drikke, og eier per i dag Jordbærpikene, SOT bar & burger, Sabrura og Big Bite.  Alle som jobber i en av Bitastad- familiens selskaper har store muligheter for å gjøre karriere i ett eller på tvers av konseptene. 


Er du klar?

Nå vil vi gjerne vite litt mer om deg. Se de ledige stillingene våre, lær mer om oss, og søk på en jobb du mener du er kvalifisert for. Vi ser fram til å høre fra deg.