no
no
en

Vil du jobbe med kommunikasjon i Norges største advokatfirma?

Søknadsfristen er utløpt
Kommunikasjons- og markedsrådgiver

Stillingsbeskrivelse

Vi søker etter en dyktig kommunikator med stor interesse for norsk og internasjonalt næringsliv. Du vil jobbe med et bredt spekter av kommunikasjons- og markedsfaglige oppgaver i et dynamisk og fagsterkt miljø. Stillingen byr på stort selvstendig ansvar og inngår i Markedsavdelingen som samarbeider tett med alle deler av virksomheten. Hos oss får du være med på en spennende reise i et internasjonalt advokatfirma i sterk medvind. 


Ansvarsområde 

Du får hovedansvar for våre medierelasjoner og eksternkommunikasjon og vil ha god mulighet til å påvirke vårt eksterne fotavtrykk, både i presse og i digitale kanaler. Du vil også få ansvar for utvikling, planlegging og gjennomføring av kommunikasjons- og markedsrelaterte prosjekter. Vi søker deg som finner gode historier og utformer relevante budskap i samarbeid med ledelsen og våre juridiske fageksperter. Du sikrer en god og helhetlig forvaltning av merkevaren og har et bevisst forhold til kanalbruk og kommunikasjonsfaglige virkemidler. Konkret vil ansvarsområdene omfatte:  


 • Prosjektledelse og innholdsproduksjon til alle kanaler 
 • Proaktivt innsalg av saker til media 
 • Bygge relasjoner og sikre "top of mind" hos relevant presse  
 • Bistå fagmiljøer med ideer og utarbeidelse av saker 
 • Bidra til utarbeidelse av kommunikasjonsstrategi og tiltaksplaner 
 • Analyse og måling av kommunikasjons- og markedsaktiviteter 
 • Koordinering og planlegging med byråer 
 • Utarbeidelse av presentasjoner og pitcher 
 • Andre oppgaver i avdelingen ved behov 


Kompetanse og erfaring

Vi søker deg som er uredd, kreativ og er glad i å utvikle og gjennomføre nye initiativ. Du skriver godt og har høyt fokus på kvalitet og profesjonalitet i dine leveranser. Du har god forretningsforståelse, et sterkt driv og får gjennomslag på tvers. Du trives med et høyt aktivitetsnivå og har en kundefokusert tilnærming. I tillegg bør du ha forståelse for trender og drivere i advokatbransjen, og se hvordan dette påvirker markedet og kundebehov. 


Vi søker deg som har: 

 • Høyere utdannelse og erfaring fra B2B-markedet 
 • Behersker hele bredden av innholdsproduksjon, gjerne også video
 • Erfaring med medie- og pressearbeid 
 • Svært god skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk 
 • Erfaring med bruk av analyseverktøy og måling av kampanjer og aktiviteter 
 • Strategisk blikk, men sans for operativt arbeid 
 • Øye for detaljer og arbeider målrettet og strukturert  
 • God digital kompetanse og stor arbeidskapasitet
 • Erfaring med prosjektledelse og evne til å holde i parallelle prosesser  
 • Gode relasjonsbyggende egenskaper 
 • Gjerne bakgrunn fra byrå – eller mediebransjen 


Personlig egnethet for stillingen vil bli vektlagt. 


Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode forsikringsordninger og muligheten til å jobbe i et engasjert og positivt team der vi spiller hverandre gode. Vi sitter i moderne og flotte lokaler sentralt i Oslo. 


Kontaktinformasjon

For nærmere opplysninger om stillingen ta kontakt med leder for Markedsavdelingen, Tone Indrebø Næs, på +47 959 055 14.  


Søknadsfrist

10.05.2019

Wikborg Rein Advokatfirma AS

Wikborg Rein er et av Norges ledende og mest internasjonale forretningsadvokatfirmaer. Ved våre kontorer i Oslo, Bergen, London, Singapore og Shanghai, bistår og rådgir vi nasjonale og internasjonale virksomheter, både i offentlig og privat næringsliv. Vår ekspertise og erfaring bygges gjennom kontinuerlig utvikling av våre advokater, nære samarbeidsrelasjoner mellom våre kontorer samt et utstrakt nettverk i inn– og utland.  


Fagkunnskap og bransjeerfaring

For å gi våre klienter den beste oppfølging, har Wikborg Rein egne team innenfor en rekke viktige bransjer i norsk næringsliv; bank og finansindustri, corporate, shipping, offshore, energi/olje/gass, fiskeri og sjømat,  næringseiendom, industri og offentlig virksomhet. Vi har også kompetansegrupper for de ulike juridiske fagområdene som har ansvaret for at Wikborg Rein ligger i forkant i faglige spørsmål. Kombinasjonen mellom fagkunnskap, bransjeerfaring og kommersiell forståelse gjør at vi er i stand til å løse utfordringer og utvikle nye forretningsmuligheter for våre klienter.


Tilgjengelighet

Våre råd er ofte kritiske for de prosessene klientene våre er oppe i. Vi vet at tilgjengelighet og tempo derfor er viktig for å ha den nødvendige fremdriften i prosjektene, og vi legger stor vekt på å leve opp til disse forventningene.


Rådgivere i viktige situasjoner

Våre klienter er opptatt av å få råd og veiledning når deres virksomhet står overfor viktige situasjoner. Typiske situasjoner kan være kjøp og salg av eiendeler eller råvarer, restrukturering, krisehåndtering, konseptutvikling, kontraktsforhandlinger, ansettelsesforhold, oppkjøp, finansiering, omorganisering med mer. For å kunne gi best mulig råd og veiledning om disse situasjonene, har vi egne team med advokater som kjenner prosessene og sørger for at klientenes utfordringer løses i henhold til gjeldende lover og regler.