no
no
en

Vi søker advokatfullmektig til vår eiendomsavdeling

Fast eiendom - Advokatfullmektig
Oslo

Stillingsbeskrivelse

DLA Piper er det eneste globale advokatfirmaet i Norge. Ved å bli en del av DLA Pipers eiendomsteam blir du både en del av et engasjert nasjonalt fagmiljø med 15 eiendomsadvokater som jobber primært med eiendom, 90 eiendomsadvokater i Norden, og totalt 500 eiendomsadvokater world-wide. Det er ikke uten grunn at teamet er kåret til det beste globale firma innenfor eiendom av Who’s Who legal, i de siste kåringene.

 

DLA Pipers eiendomsavdeling er opptatt av vekst og videreutvikling. Det er investert i KIRA (en AI-løsning for elektronisk dokumentgjennomgåelse), det er stor nordisk satsning og to profilerte partnere – Line Ravlo-Losvik og Andreas Mello-Kildal, har akkurat tiltrådt avdelingen som ledd i videreutviklingen.


I DLA Piper er vi opptatt av faglig utvikling, og eiendomsteamet har igangsatt et prosjekt med en artikkelserie om «Utleiers ABC» som både skal bidra til kunnskapsdeling, kunnskapsheving, synliggjøring og anerkjennelse. 


For å utvikle seg som advokater har DLA Piper troen på at work-life-balance er viktig. Det er viktig å kunne sette seg mål både privat og faglig, og kunne nå begge deler. DLA Piper er villig til å tenke nytt og annerledes i dialog med de ansatte for at ansatte skal lykkes både faglig og privat.


Eiendomsavdelingen til DLA Piper jobber både med transaksjoner, utleie, utvikling og øvrige eiendomsrelaterte spørsmål tilknyttet store og anerkjente eiendomsaktører, og det gis således mulighet for enten å jobbe bredt, eller å spesialisere seg innenfor enkelte området. 


DLA Piper har et stort fokus på samfunnsansvar. Vi har lokalt og internasjonalt en lang tradisjon for å fremme rettferdighet og bistå utsatte grupper gjennom Pro Bono-arbeid. Samtidig får vi en aktiv rolle og lærer om det viktige arbeidet disse organisasjonene driver. Vi støtter blant annet UNICEF, Kreftforeningen, Care, TV-aksjonen og Redd Barna.


Du har:

•   En genuin interesse for eiendom

•   Faglig nysgjerrighet

•   Lyst til å være en del av et nasjonalt, nordisk og internasjonalt team

•   Lyst til å finne gode, kommersielle løsninger


Vi tilbyr:

•   Stilling som advokatfullmektig i et av landets fremste fagmiljøer

•    Å være del av et team med hyggelige og faglig dyktige kollegaer

•    Fokus på faglig og personlig utvikling

•    Konkurransedyktige betingelser

•    Gode muligheter for rettsaker og snarlig advokatbevilling


Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte partner og leder av eiendomsavdelingen Thomas Håkonsen på epost thomas.hakonsen@dlapiper.com, eller HR-Manager Christine Lykka på epost christine.lykka@dlapiper.com.

Søknadsfrist

Snarest

DLA Piper Norway DA

DLA Piper er et fullservice forretningsadvokatfirma med kontorer i mer enn 40 land. Vi er Norges eneste globale advokatfirma og byr på unike muligheter for deg som ønsker å arbeide i et fremgangsrikt og internasjonalt fagmiljø. Vi bistår både offentlige og private oppdragsgivere og leverandører med et vidt spekter av oppgaver. Ved vårt Oslo-kontor er vi omtrent 90 advokater og vi blir stadig flere.