no
no
en

Miljøkonsulent Tromsø

Søknadsfristen er utløpt
Miljøkonsulent Tromsø

Stillingsbeskrivelse

Vi er i stadig vekst og søker nå vår nye Åkerblå’ er i stilling som 


Miljøkonsulent


Vår nye Åkerblå ‘er har interesse for miljøspørsmål i marint miljø. Miljøkonsulenter er involvert i alle ledd i miljøundersøkelser fra kommunikasjon og rådgivning med kunder til feltarbeid og rapportarbeid. Utførelsen krever god vitenskapsmetodisk forståelse i skjønn forening med praktisk gjennomføringsevne. Sammen med oss i miljøavdelingen er du del av en gruppe interessedrevne konsulenter som løser en interessant og variert hverdag. Aktuelle oppgaver innbefatter standard miljøundersøkelser opp mot havbruk, strømmålinger og prosjektarbeid.

Kvalifikasjoner 

  • Biologisk utdanning, fortrinnsvis innen Marinbiologi 
  • Kommunisere fagterminologi på norsk og engelsk
  • Båtførerprøven og/eller er båtkyndig 
  • Sertifikat for personbil 


Egenskaper

  • God gjennomføringsevne
  • Løsningsorientert med evne til å jobbe selvstendig
  • Stå-på-vilje  
  • Samarbeidende
  • Liker å jobbe ute 


Vi ser det som en stor fordel om du har erfaring fra konsulentvirksomhet og rådgivning innen miljørelaterte prosjekt. Flere av våre undersøkelser utføres etter standarder og veiledere hvor erfaring fra arbeid med disse er fordelaktig. Arbeidsoppgavene innebærer noe reising og arbeid utenfor normal arbeidstid. 


Som vår nye Åkerblå ‘er har du ambisjoner om å videreutvikle deg i Åkerblå, både faglig og personlig. Vi kan tilby deg et godt faglig og sosialt arbeidsmiljø, fleksibel arbeidstid og konkurransedyktige betingelser, samt muligheten til å bli en del av Norges største fagmiljø innen våre felt. Vi er en dynamisk, ekspansiv bedrift – og nå ønsker vi DEG med på laget. 


Arbeidssted                       Tromsø. Vi tar også imot åpne søknader, og søknader til våre andre avdelinger.


Søknadsfrist                      :06.06.2019


Kontaktinformasjon         : Avdelingsleder Frode Bjørklund, tlf 48148 881


Søknadsfrist

06.06.2019

Åkerblå

Åkerblå AS er et fremoverlent konsulentselskap i vekst. Vår aktivitet innen fiskehelse, miljø- og tekniske tjenester har gjort oss til et av havbruksnæringens ledende tverrfaglige kompetansemiljø. Åkerblå ledes fra vårt hovedkontor på Sistranda på Frøya, og er tilstede langs hele kysten. Vi har i dag over 85 ansatte fordelt på 14 kontorer, med ansatte innen veterinærmedisin, marinbiologi, oseanografi, ingeniørvitenskap og administrativ ledelse. Åkerblå skal bidra til kunnskapsbasert havhelse ved å sikre et godt beslutningsgrunnlag for våre kunder. I bunn ligger kjerneverdiene våre; kompetanse, tillit, handlekraft og lønnsomhet!