no
no
en

DLA Piper søker senioradvokat til vår corporateavdeling

Corporate - Senioradvokat
Oslo

Stillingsbeskrivelse

DLA Piper  er i sterk vekst og har en økende oppdragsmengde innen fagområdet selsksapsrett. Vi søker nå etter en erfaren advokat med minst 4  års erfaring til vår corporateavdeling. 


Vi er på utkikk etter kandidater som er spesialisert innen transaksjonsrådgivning og selskapsrett. Du har sterke faglige kvalifikasjoner, samt god kommersiell teft og forståelse og trives i et resultatorientert miljø med sterkt kompetansefokus. Vi forventer at du stadig er lærevillig, og at du motiveres av å dele kunnskap med dine kolleger. 


Corporateavdelingen i DLA Piper håndterer alt fra tradisjonelle kjøps- og salgsprosesser til større og mer komplekse transaksjoner, gjerne på tvers av flere jurisdiksjoner. Vi bistår i alle stadier av en transaksjonsprosess, fra strukturering, forhandlinger, utarbeidelse av dokumentasjon og med implementeringsfasen etter endt gjennomføring. av transaksjonen. 


I egenskap av å være Norges eneste globale advokatfirma tilbyr vi et internasjonalt arbeidsmiljø. Med tilstedeværelse i mer enn 40 land, bistår vi klienter i større geografisk og faglig utstrekning enn noe annet advokatfirma. Vi arbeider ofte i nært samarbeid med kolleger ved våre søsterkontorer i hele verden. 


Vi er dessuten det eneste internasjonale advokatfirmaet med tilstedeværelse i alle de nordiske landene. I henhold til Mergermarkets M&A-oversikt så har vi håndtert det høyeste antallet transaksjoner i Norden de to siste årene, og vi opplever stadig økende etterspørsel fra oppdragsgivere som har et økt fokus på Norden. 


Vi ser etter kandidater med følgende kvalifikasjoner og egenskaper:

•    Faglig dyktig med genuin interesse for selskapsrett og transaksjoner

•    Minst 4 års erfaring

•    Positiv og løsningsorientert, og med god kommersiell forståelse 

•    Handlekraftig, proaktiv og analytisk 

•    Gode samarbeidsevner

•    Solid formidlingsevne med gode norsk- og engelskkunnskaper


Vi tilbyr:

•    Et internasjonalt, fremoverlent og spennende arbeidsmiljø

•    Mye ansvar og selvstendige oppgaver 

•    God støtte fra hyggelige og dyktige kollegaer

•    Faglig og personlig utvikling

•    Konkurransedyktige betingelser


Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte:

Partner og leder av transaksjonsavdelingen Sveinung Mjaugedal på epost sveinung.mjaugedal@dlapiper.com

HR-Manager Christine Lykka på epost christine.lykka@dlapiper.com


Søknadsfrist snarest. Innkomne søknader vil bli vurdert fortløpende.

Søknadsfrist

Snarest

DLA Piper Norway DA

DLA Piper er et fullservice forretningsadvokatfirma med kontorer i mer enn 40 land. Vi er Norges eneste globale advokatfirma og byr på unike muligheter for deg som ønsker å arbeide i et fremgangsrikt og internasjonalt fagmiljø. Vi bistår både offentlige og private oppdragsgivere og leverandører med et vidt spekter av oppgaver. Ved vårt Oslo-kontor er vi omtrent 90 advokater og vi blir stadig flere.


Les mer om oss her