no
no
en

Spennende karrieremulighet for dyktige advokater med erfaring innen forretningsjuss

Søknadsfristen er utløpt
Erfarne advokater innen forretningsjuss
Drammen

Stillingsbeskrivelse

Svensson Nøkleby er i stadig utvikling og vekst, og vi søker nå advokater med minst 2–3 års erfaring innen forretningsjuss.

Dette er en fin mulighet for deg som har sterke faglige kvalifikasjoner og ambisjoner, og som vil være med på å videreutvikle og styrke firmaet vårt – og deg selv. Du har et tydelig ønske om å lykkes i et spennende marked i stor utvikling, sammen med våre øvrige 40 advokater.

Svensson Nøkleby er regionens største advokatfirma med base i Drammen og med kunder over hele landet. Vår ambisjon er å være førstevalget som rådgivere for næringslivet. Drammen og drammensregionen er i sterk utvikling og har store vekstambisjoner. Dette vil Svensson Nøkleby være en del av.

Vårt næringslivsteam bistår små og store selskaper innen ulike bransjer med kontrakter, due diligence-prosesser, strategisk utvikling, styreverv osv.

Vi tilbyr en spennende karrieremulighet i et godt faglig og sosialt arbeidsmiljø.

Nærmere opplysninger kan fås ved henvendelse til adm. dir. Terje Gundersen på tlf. 911 94 047 eller e-post tgundersen@eurojuris.no


 

Søknadsfrist

31.08.2019

Svensson Nøkleby Advokatfirma ANS

Førstevalget


Svensson Nøkleby er det største advokatfirmaet i drammensregionen med 50 medarbeidere. Dette er viktig for oss, fordi det gjør oss allsidige og fleksible. Men like viktig er det at klientene våre alltid opplever det personlige engasjementet og oppfølgingen de forventer og fortjener. Det gjør oss til førstevalget.


Vi vet at vår suksessfaktor er de menneskene som jobber hos oss. Derfor skal vi også være førstevalget når dyktige og ambisiøse advokater, fullmektiger og administrasjonsmedarbeidere søker jobb. De skal oppleve at en jobb hos oss utfordrer og utvikler dem, både menneskelig og profesjonelt, og at de er en del av et solid fagmiljø med påvirkning og gjennomslagskraft både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. 


Svensson Nøkleby er medlem av Eurojuris Norge, en landsdekkende sammenslutning av 17 uavhengige advokatfirmaer som samarbeider faglig og sosialt. I tillegg til å være en del av et større nasjonalt fagmiljø, er vi også en del av det internasjonale nettverket Eurojuris International. Det åpner for samarbeidsmuligheter med 6000 advokater i hele Europa.


Besøk vår hjemmeside:
svenssonnokleby.no

Tlf. 32 25 55 00