no
no
en

Vi søker Kokk/Kjøkkenmedarbeidere til vår kafè på Jessheim

Kokk/kjøkkenmedarbeider
Jessheim

Stillingsbeskrivelse

Jordbærpikene trenger deg som vil begeistre kundene våre! 


Jordbærpikene har en flott kafé på Jessheim. Vi styrker vårt team og søker nye medarbeidere  som vil bidra til å skape Norges beste gjesteopplevelse. 


Hos oss i Jordbærpikene er det aller viktigste vi gjør å gi kundene en opplevelse. Vi er hjertet i senteret. De som besøker oss skal merke at de er sett og ivaretatt. Den følelsen er det du som skaper. Samspill med dine kolleger i et arbeidsmiljø der alle gleder seg til å gå på jobb er essensielt for å lykkes hos oss. Våre kafeer har en varm og avslappet atmosfære, samtidig som tempoet er høyt. 


Jobb vil i hovedsak fordeles på ukedag,helg, og kveldstid. I tillegg kommer muligheter for jobb ved jul og ifm ferieavvikling. 

Vi søker 

 • Erfaren kokk til 80-100% stilling, 
 • Kokk til deltidsstilling som kan stille i helger
 • Kafèmedarbeider deltid/helg


Felles for våre stillinger er at du:

 • Ønsker gjestene velkommen med et herlig ekte smil – hver dag også når det er som mest hektisk
 • Kan lese oppskrifter og manualer fra vårt kjøkken
 • Liker å jobbe med mennesker og trives med høyt tempo
 • Har mulighet til å jobbe kveld og lørdag
 • Unner dine kolleger suksess, og raust deler erfaringer for å gjøre hverandre enda bedre
 • Identifiserer deg med våre verdier; ekte, engasjert og skapende, som sier noe om hvordan vi skal opptre overfor hverandre og våre gjester
 • Verdsetter mat av god kvalitet, laget fra våre egne oppskrifter


 

I tillegg til ovennevnte søker vi deg som:

 • Har interesse for mat
 • Gjerne har god kunnskap om IK-mat og HMS
 • Tar i ett tak der det trengs
 • Har interesse for salg og kremmerånd

Søknadsfrist

Snarest

Jordbærpikene AS

Så hyggelig at du vil vite mer om Jordbærpikene. Vi ser alltid etter dyktige kolleger!  


Om oss

Da Konditor og mesterkokk Lars Lian åpnet Jordbærpikene i Trondheim i 2003 var målet å skape et ujålete spisested med gode råvarer, enestående atmosfære og omtanke for gjestene. Det var en vinneroppskrift. I dag er vi et husholdningsnavn for kafégjengere over hele Norge med avdelinger på små og store kjøpesenter over hele landet. Vi åpner fortsatt nye avdelinger og er alltid på utkikk etter inspirerende franchisetakere, dyktige kokker og engasjerte servitører.


Derfor lykkes vi

Forretningsidéen er muligens Norges koseligste. Mat fra eget kjøkken, på egne oppskrifter, servert i sjarmerende lokaler av trygge, dyktige og vennlige kokker og servitører. Et sted hvor familie, venner og kolleger kan lunsje sammen, samles rundt middagsbordet, eller treffes over kaffe og nystekt bakst. Menyen består av folkekjære klassikere, tilberedt med kjærlighet til matfaget og respekt for gjesten, alltid med Jordbærpikenes egen tvist. 


Vil du starte din egen Jordbærpikene? 

Som et franchisedrevet konsept er vi alltid interessert i å snakke med deg som vil starte lokalmiljøets beste kafé. Hos oss får du grundig opplæring i konsept og drift, tilgang til et omfattede kurstilbud, et godt støtteapparat og alle verktøy du trenger for skape et lønnsomt og populært spisested og ikke minst arbeidsplass. Vi er et etablert suksesskonsept med en velutviklet og støttende serviceorganisasjon, noe som gir deg alle forutsetninger til å lykkes. Jordbærpikene har i dag totalt 650 ansatte og omsetter for ca. 300 millioner.


Bitastad –  selskapet bak selskapet

Jordbærpikne er en del av Bitastad AS, Norges råeste veksthus for serveringskonsepter. 

Vi kjøper og utvikler selskaper innen mat og drikke, og eier per i dag kjdene Big Bite,  Sabrura, Sot bar & burger og Jordbærpikene.  Alle som jobber i en av Bitastad- familiens selskaper har store muligheter for å gjøre karriere i ett eller på tvers av konseptene. 


Er du klar?

Nå vil vi gjerne vite litt mer om deg. Se de ledige stillingene våre, lær mer om oss og søk på en jobb du mener du er kvalifisert for. Vi gleder oss til å høre fra deg.