no
no
en

Big Bite søker Markeds- og driftskoordinator til vårt hovedkontor

Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Markeds- og driftskoordinator i Big Bite
Trondheim

Stillingsbeskrivelse

Big Bite vokser i rakettfart, og har store ambisjoner for tiden som kommer. Det åpner muligheten for en sulten initiativtaker til å fylle rollen som markeds- og driftskoordinator hos oss. Stillingen vil være lokalisert i Trøndelag, der du vil være en sentral person på vårt kjedekontor. 

Har du lyst til å ta en sentral posisjon i Big Bite, Norges raskest voksende kjedekonsept med mat for folk i farta? Vil du ha en nøkkelposisjon hos oss, og være avgjørende for vår suksess og videre vekst?

Da må du lese videre.

Trondheim er hovedstaden i Big Bites verden, og vi er allerede godt etablert i Trøndelag. Som markeds- og driftskoordinator vil du representere en etablert merkevare og gode utsalgssteder, og jobbe tett opp mot våre franchisetakere og serve disse slik at vi når våre mål og vår visjon. I tillegg vil du få en sentral rolle i forbindelse med våre nyetableringer i hele Norge. Dette gir en kjempemulighet for videre vekst, og posisjonen vår forplikter. 

Vi har superhelter som driver våre butikker. Dette setter store krav til oss som følger dem opp.  


Vi tilbyr utfordringer, et pulserende miljø med kompetente, engasjerte kolleger og ikke minst: muligheten til å være med å bygge Big Bite til å bli det suverene førstevalget til mat for folk i farta. Vi er en liten organisasjon som jobber tett sammen. Stillingen innebærer løpende drift av organisasjonen, men også parallelle sideprosjekter i kjeden. 


 Som Markeds- og driftskoordinator vil du ha ansvar for:

 • Bidra til å drive organisk vekst og utvikling i henhold til kjedens strategi og budsjett
 • Å publisere til sosiale medier og hjemmeside, på brief fra markedssjef
 • Yte service til franchisetakere på forretningskritiske system og verktøy
 • Produksjon og vedlikehold av malverk for at våre franhcisetakere skal kunne drive sin butikk best mulig


Vi ser etter deg som har:

 • Erfaring med konsept og kjededrift
 • Erfaring med å utarbeide og implementere planer
 • Sterke kommunikasjonsevner - skriftlig som muntlig
 • Erfaring med bruk av ulike plattformer for markedsføring og forretningsstøtte


Som menneske kjennetegnes du ved å være:

 • En relasjonsbygger med godt humør
 • En som evner å planlegge, prioritere og gjennomføre selv når det koker rundt deg
 • Initiativrik og serviceinnstilt
 • En som finner løsninger når andre ser problemer


Har du spørsmål til stillingen, ta gjerne kontakt med kjedeleder Eigil, på tlf. 900 10 180. 

Vi ser frem til å høre fra deg

Søknadsfrist

05.08.2019

Big Bite AS

Så bra at du vil vite mer om Big Bite. Vi ser alltid etter dyktige folk.


Om oss

Big Bite åpnet i Trondheim i 1997 med ambisjon om å lage rask og smakfull mat til folk i farta. Det har vi klart. I dag finnes Big Bite i hjertet av over seksti kjøpesenter og handlegater over hele Norge. Vi er en sterk nasjonal merkevare i vekst, og har alltid behov for dyktige folk, både bak disken og som franchisetakere.


Derfor er vi en suksess

Idéen er enkel, men supergod. Subs laget av ferske baguetter fra lokal baker, friske salater og lune wraps, servert innen sekunder med et smil på kjøpet. Velg en favoritt fra menyen, eller skreddersy din egen med utgangspunkt i et rikt utvalg pålegg og friske grønnsaker. Kombinasjonen av god mat og entusiastiske folk bak disken har ført til et faktum vi er utrolig stolt av: Har noen først prøvd en Big Bite, kommer de garantert tilbake igjen.


Start din egen avdeling

Big Bite er et norsk franchisekonsept, og vi ser alltid etter deg som har lyst til å eie og drive ditt eget sted. Vi gir alle våre franchisetakere grundig opplæring i konsept og drift via vår egen Big Bite-skole. I tillegg får du et stort serviceapparat med gode og veletablerte driftssystemer i ryggen. Du får stor frihet til å forme din egen jobbhverdag, og velger selv teamet som du mener vil gjøre din Big Bite til en bestselger. Med hundrevis av kolleger over hele Norge blir du en viktig del av en engasjert gjeng med superhelter som elsker å spille hverandre gode.


Bitastad – selskapet bak selskapet

Big Bite er en del av Bitastad AS, Norges råeste veksthus for serveringskonsepter. Vi kjøper og utvikler selskaper innen mat og drikke, og eier per i dag Jordbærpikene, SOT bar & burger, Sabrura og Big Bite.  Alle som jobber i en av Bitastad- familiens selskaper har store muligheter for å gjøre karriere i ett eller på tvers av konseptene. 


Er du klar?

Nå vil vi gjerne vite litt mer om deg. Se de ledige stillingene våre, lær mer om oss, og søk på en jobb du mener du er kvalifisert for. Vi ser fram til å høre fra deg.