no
no
en

Kul, Edgy og kreativ vikar søkes Mac avdelingen

Mac /F&L søker vikar i 70% stilling til Tønsberg
Tønsberg

Stillingsbeskrivelse

Vi søker drivende dyktig, kul og kreativ vikar i 70% stilling Farmandstredet i Tønsberg. Har du en lidenskap for salg, kundeveiledning og makeup? Ønsker du å ha en jobb hvor ingen dager er like? Er du optimistisk og klarer å inspirere dine kunder og kollegaer? Ønsker du en karriere hos et av de største merkevarene innen kosmetikkbransjen? Du vil samarbeide tett med Mac`s Counter Manager. Som kollega i så stor stilling er du svært fleksibel, sprer godt humør, er gjerne litt edgy og kul og er full av pågangsmot og skaper kundemagi.  Du vil være en av butikkens beste ambassadører for eksepsjonell kundeservice og klarer å inspirere dine kollegaer til å være det samme.

I arbeidsoppgavene vil det også inngå kjedelige rutiner som varetelling, vareplassering, vasking og rydding, og dette ser du også på som en selvfølge og bidrar positivt på alle områder. Du vil selvfølgelig både få opplæring og støtte så samarbeidet blir en suksess. 

DU 

-Ønsker å skape positive resultater sammen med ditt team og Fredrik&Louisa

-Er inspirerende å arbeide sammen med, men er først og fremst inspirerende for kundene våre 

-Har en høy grad av fleksibilitet, kreativitet og stå-på-vilje

-Står på for å overgå kundens forventninger og er ekstremt serviceinnstilt

-Er blid og sprudlende, med et godt humør som smitter over på kunder og kollegaer

-Har erfaring fra butikk og gjerne fra bransjen

-Er gjerne over 20 år


VI TILBYR

-Grundig opplæring i et ungt og inspirerende miljø

-En spennende og dynamisk jobb 

-Konkurransedyktige betingelser

-Personalkjøpsordninger

-Gode utviklingsmuligheter


Søknadsfrist   15 September 2019

Tiltredelse      Medio September 2019

Alle våre søknader håndteres via CVideo – søknader med video vil bli prioritert

Henvendelser i fbm stillingene kan rettes til elisabeth@flp.no


Søknadsfrist

Løpende

Fredrik & Louisa

Fredrik & Louisa er en selektiv parfymerikjede med 51 butikker i Norge. Vi tilbyr et bredt spekter av merkevarer og kvalitetsprodukter innen hudpleie, makeup og duft. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle butikkene våre og skape et dynamisk arbeidsmiljø med fokus på innholdsrike og emosjonelle shoppingopplevelser. Våre medarbeidere skal trives på jobb og alle kunder skal bli møtt med et smil og god service og veiledning. Vi tror på frihet under ansvar. Vi tror på gode resultater. Vi tror at de som har det gøy i et dynamisk arbeidsmiljø presterer bedre.


HAVA Group AS er et ledende selskap innen det norske kosmetikkmarkedet. HAVA Retail AS eies 100% av HAVA Group. HAVA Retail AS er hovedkontor og adminstrasjonssenteret som bidrar til katetgori-, merke- og markedsvekst i konsernkjedene Fredrik & Louisa parfymerier, SkinTonic parfymerier og Cubus Cosmetics.