no
no
en

Velkommen til årets Prosedyrekurs

Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Prosedyrekurset 2019
Oslo

Stillingsbeskrivelse

Hver høst arrangerer Haavind et prosedyrekurs for studenter. Kurset består av foredrag, gruppeøvelser, gjennomføring av en fiktiv rettsak og hyggelige sosiale aktiviteter. Prosedyrekurset er faglig unikt og spennende, og en god erfaring å ta med seg. 

Deltakerne får gode tips om utforming av prosesskriv, innledningsforedrag, prosedyre, og parts- og vitneavhør. De vil få praktiske tips for første opptreden i retten fra våre erfarne prosedyreadvokater. Hver og en deltaker vil få en grundig tilbakemelding etter endt kurs. Vi tar oss også tid til en bedre middag og hyggelig sosialt samvær.


Dato: 31. oktober og 1. november

Søknadsfrist: 8. september


For deltakere som studerer i andre byer enn Oslo: Haavind dekker reiseutgifter opptil 1000 kr og ordner med hotellopphold fra torsdag til fredag.

Prosedyrekurset holdes i våre lokaler i Bygdøy Allè 2.

Søknadsfrist

08.09.2019

Advokatfirmaet Haavind

Advokatfirmaet Haavind er et av Norges ledende fullservice advokatfirmaer. Haavind dekker hele spekteret av forretningsjuridiske tjenester, og bistår mange av de største aktørene innen norsk og internasjonalt næringsliv.

I Haavind har vi en tydelig visjon om å være advokatfirmaet for virksomheter i endring og digital utvikling. Gjennom en unik kombinasjon av tung juridisk ekspertise, solid bransjekunnskap og samfunnsforståelse bidrar vi til å skape merverdi for våre oppdragsgivere. Haavinds forretningsadvokater tilbyr bransjeledende rådgivning innen teknologi, bygg og anlegg, eiendom, energi, havbruk, samt olje og offshore. Vi er ett av landets høyest rangerte advokatfirma innenfor arbeidsrett, har en solid corporate-avdeling, samt et stort og anerkjent prosedyremiljø.

Haavind har i dag om lag 130 dyktige advokater og en proaktiv stab på 40 personer. Nesten halvparten av Haavinds partnere har møterett for Høyesterett.