no
no
en

Vil du være sommerstudent i et av Norges mest innovative miljø i underholdningsbransjen?

Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Sommerjobb
Oslo

Stillingsbeskrivelse

Har du lyst på sommerjobb hos en av Norges ledende TV-distributører? Vi ser etter studenter innenfor teknologi/IT og UX/interaksjonsdesign som har lyst på en spennende og inspirerende sommer. Hos oss får du mulighet til å lære masse om en bransje som er i konstant forandring. 


Hva kommer du til å gjøre?

Du vil bli en del av team med flere studenter, som sammen med et produkt- og tjenesteutviklingsteam, vil stilles overfor problemstillinger knyttet til det å skape de beste tilbudene til kundene våre. Du får muligheten til å erfare hvordan det er å jobbe etter smidig arbeidsmetodikk i et tverrfaglig team, hvor det er stor takhøyde og åpenhet for nye ideer.


Hva tilbyr vi deg?

Hos oss vil du bli tatt godt imot av ansatte som alle er nysgjerrige og som jobber mot samme mål: å ha de mest fornøyde kundene! Hos oss har vi et sterkt fagmiljø som vil bidra til inspirasjon og utvikling gjennom hele perioden. Du vil bli tatt godt vare på, og du vil få muligheten til lære, bidra og utvikle deg faglig. Her kan du lese hvordan fjorårets studenter tilførte kompetanse og engasjement til prosjektet de jobbet med. 


Hvem er du?

Du er en kreativ person med 1 eller 2 år igjen på studiene dine. Du er nysgjerrig og har lyst til å lære masse om hvordan det er å anvende kunnskapen din fra studiene i et prosjekt i underholdningsbransjen.
 

Ikke nøl med å ta kontakt hvis du har spørsmål. Vi gleder oss til å høre fra deg!
 


Kontaktinformasjon: Aud Elin Omholt, HR. Tlf: 915 84 146, E-post: aud.elin.omholt@rikstv.no 

Søknadsfrist

31.10.2019

RiksTV

Utviklingsmuligheter

Vi har stor tro på våre medarbeidere, og vi har et miljø som bygger på tillit og åpenhet. Hos oss ønsker vi at du skal vokse og utvikle deg, slik at vi sammen kan utfordre markedet. Som del av RiksTV vil du bli del av et selskap med flat struktur organisert i team hvor vi deler og lærer av hverandres kompetanse. I et TV-marked i dramatisk endring har vi ikke noe valg: vi må være kundefokuserte, tilpasningsdyktige og smidige fra topp til tå. Derfor jobber vi smidig i hele selskapet, fra ledergruppen, via økonomi og alle som jobber med markedsføring til alle utviklingsteamene. Sånn sikrer vi gevinster gjennom kontinuerlig måling, evaluering og optimalisering. Dette gir en arbeidshverdag med stor variasjon og nye utfordringer, hvor du vil jobbe tverfaglig i det teamet du synes er mest spennende.

 

Ledelse i RiksTV

For å kunne utvikle oss som selskap og som individer, er gode ledere avgjørende. Vårt syn på godt lederskap innebærer erkjennelsen over at ingen leder kan være god på alt, og de fleste team hos oss har derfor todelt ledelse. Det vil si at lederne skal legge til rette for, og prioritere våre medarbeideres utvikling og velferd høyt. Vi legger opp til stor grad av involvering hos oss og du vil få mye ansvar.

 

Kultur og miljø

Vi er drivende opptatt av å ha en god kultur og et godt miljø. Vi setter medarbeidertrivsel høyt, og er ekstremt opptatt av å legge til rette for at folk trives på jobb, føler medbestemmelse og eierskap til det vi driver med. Vi involverer hele sjappa i alle store beslutningsprosesser, og vi tror på stor intern åpenhet om alle viktige prosesser. Vi har et ungt, inkluderende og humørfylt miljø, som gjør at vi har det gøy på jobb. Vi er opptatte av å være aktive og å oppleve ting sammen, og reiser sammen på årlige turer til steder som Svalbard, Hemsedal og Lofoten. Vi håndplukker våre medarbeidere, og vi tilbyr et arbeidsmiljø fylt av kollegaer, både konsulenter og ansatte, med høyt driv og engasjement for både teknologi og levende bilder.


Vi har fleksibel arbeidstid, og er mer opptatt av effekten av det vi gjør, enn når på dagen vi gjør det. Er du opptatt av at stedet du jobber er moderne, tror vi du vil like våre romslige lokaler med åpent landskap, varierte møterom og fellessoner som legger til rette for kreativt arbeid. Vi har en fantastisk takterrasse med bordtennisbord, samt shuffleboard og en kantine med egen kokk.