no
no
en
Oslo

Digital Trainee 2022/23

Er du en jusstudent med interesse for teknologi?
FRONT.POSITION.ONGOING

DNB, WR og Lexolve (tidl. Lawbotics) ser behovet for økt IT- og teknologikompetanse i egne virksomheter. Vi har derfor gått sammen om å tilby Digital Trainee-programmet til jusstudenter med interesse for eller kompetanse innen IT/teknologi. Samarbeidet gjør det mulig for oss å gi studentene innsikt i flere aspekter ved en digital advokathverdag - enten det er som juridisk rådgiver eller produkt- og forretningsutvikler.

Digital Trainee-programmet inneholder tre traineeopphold over ca. 12 måneder, med ett eller to opphold per semester. Som Digital Trainee får du et opphold på fire til seks uker hos hvert av selskapene, der du får jobbe i grensesnittet mellom juss og teknologi.

Vi ser etter jusstudenter med gode resultater som fortrinnsvis er i gang med sitt tredje studieår. Vi vil også vektlegge faglig eller jobbrelatert interesse for IT/teknologi. Det kan for eksempel være studenter som har tatt et relevant valgfag, eller har IT-relatert arbeidserfaring. I tillegg til å delta i det daglige arbeidet, vil du bli invitert med på kurs, seminarer og sosiale arrangementer i traineeperioden.
Wikborg Rein Advokatfirma AS