no
no
en

Butikkmedarbeider - Heltid

Butikkmedarbeider - Heltid
Oslo

FRONT.POSITION.POSITION_DESCRIPTION

For verdens helse! Du som er sterk, glad, smart, sulten og elsker god, nyttig og grønn mat: JOBB med oss!

Arbeidsoppgaver


Som medarbeider hos LETT vil din viktigste arbeidsoppgave være å sørge for at våre gjester får en energirik og smakfull opplevelse gjennom å preparere og servere våre friske og sunne retter. Du vil også blant annet betjene kassen, lage kaffe, rydde, vaske og utføre annet forefallende arbeid i butikken. Utover dette vil du få være en del av den mest livlige og blide gjengen i hele Norge, og Sverige! 

Kvalifikasjoner 

Vi søker blide, energiske og engasjerte mennesker som er opptatt av sunnhet og en aktiv livstil. Du må være serviceinnstilt, elske å jobbe med mennesker og trives i et arbeidsmiljø med høyt tempo! Vi ser etter personer over 18 år (ferdig med videregående skole) som tar initiativ, kommer med forslag og som er til å stole på. 

Hva kan vi tilby deg? 

Vi tilbyr et ungt og sprudlende arbeidsmiljø. Ved å bidra til å gjøre Norge sunnere er dette en arbeidsplass du garantert kommer til å være stolt av! Ved å knytte til oss sunne og blide ja-mennesker er dette et morsomt og energigivende sted å jobbe! Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og det vil være spennende utviklingsmuligheter som ansatt i LETT! 

Vi gleder oss til å møte deg!

FRONT.POSITION.DEADLINE

FRONT.POSITION.ONGOING

LETT

Det skal være lett å spise rett!


Vårt konsept er lett. Vi vil at det skal være enkelt å velge god og nyttig mat. Å kunne spise godt og riktig sammen, eller alene. Det tenker vi på når vi setter sammen grønne, ferske og næringsrike retter med kreative smaker, som legger seg lett i magen. Vi velger kortreist og varer i sesong så langt det går, og tar bærekraftige valg for å gjøre verden godt. Vår misjon er at flere skal spise rett. Det er da vi sammen forandrer verdens helse. Fra tanke til mat på bordet skal ikke følelsen være noe annet en lett.


Du som er sterk, glad, smart, sulten og elsker god, nyttig og grønn mat: JOBB med oss!