no
no
en

TV 2 Sporten søker tilkallingsvikarer

Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Sportsreporter

Stillingsbeskrivelse

TV 2 Sporten i Bergen søker etter journalister som kan jobbe som tilkallingsvikarer på nett og tv. Behovet er størst på kveldstid og i helger.

Som reporter i TV 2 Sporten har man ansvar for å overvåke og følge opp sportsnyhetsbildet. Det kan også innebære å produsere redaksjonelt innhold til rettighetsflater. Man både bygger og redigerer saker selv i høyt tempo, og må være stødig i journalistiske vurderinger og bildebruk.

Kompetansekrav

- Vi søker etter deg med gode allmennkunnskaper innen sport, spesielt fotball,  og med god kjennskap til profiler og sentrale navn innen sportsverden. 

- Du må like, og mestre, å jobbe i høyt tempo med flere pågående oppgaver. Du jobber strukturert , effektivt og selvstendig. Du må kunne redigere video, og kunne arbeide med både nyhetssaker og referat. 

- Vi ser etter deg som har trygg speak og god stemmekontroll, med tydelig diksjon, samt godt, presist og kreativt språk med feilfri grammatikk.

- TV 2 Sporten legger stor vekt på godt arbeidsmiljø, du må derfor ha gode samarbeidsevner, være interessert i å dele kunnskap og like å jobbe i team.


Vi tilbyr

  • Et spennende og profesjonelt arbeidsmiljø med dedikerte og engasjerte kolleger.
  • Muligheten til å være i sentrum av nyhetsbildet og formidle til våre seere det som til enhver tid skjer.
  • Anledning til å jobbe i en sportsredaksjon og redaksjonelt miljø med attraktive rettigheter og gode muligheter for utvikling. 
  • Innebærer jevnlig helg- og kveldsvakter.

Søknadsfrist

Snarest

TV 2

Mediehuset TV 2s virksomhet omfatter både lineær-TV med alle TV 2s kanaler og strømme-TV med TV 2 Sumo, samt Norges raskest voksende nyhetsnettsted, TV2.no. TV 2 er Norges største kommersielle TV-kanal og en av landets sterkeste merkevarer.

Mediehuset TV 2 står bak en rekke etablerte varemerker som TV 2, TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sport 1, TV 2 Sport 2, TV 2 Sport Premium,  TV 2 Sumo, TV2.no og TV 2 Skole.

Selskapets visjon er å skape uforglemmelige øyeblikk, mens de grunnleggende verdiene er å sjarmere, engasjere og utfordre. TV 2 driver betydelig forretningsutvikling knyttet til morgendagens medier.