no
no
en

Vil du jobbe med promoproduksjon i TV 2?

Søknadsfristen er utløpt
Digital historieforteller / klipper

Stillingsbeskrivelse

Til vår promoavdeling i Oslo er vi på jakt etter en sprudlende kreativ, digital historieforteller i et engasjement med ett års varighet og muligheter for forlengelse.


Du er en produktiv og positiv person som alltid jakter den originale ideen. Du er uredd, liker både å gjøre ting selv og jobbe sammen i team, samt evner å sette ideene ut i livet på kort tid. Hos oss får du muligheten til både å filme, klippe og ta regi på alt fra enkle SoMe-filmer til større shoot. I tillegg må du tilrettelegge for og klippe mer klassiske programpromoer.


Kvalifikasjoner

  • Du har erfaring med å produsere videomateriell til markedsføring i sosiale medier
  • Du kan lage engasjerende innhold for Facebook, Snapchat, Instagram og Youtube
  • Du er en dyktig kortformatsklipper som behersker Adobe Premiere inngående
  • Du har erfaring som regissør
  • Du har gjerne erfaring som fotograf
  • Du har erfaring med både Adobe Photoshop og After Effects


Om oss

TV 2 er en spennende og attraktiv arbeidsplass, i en bransje i rivende utvikling. Promoavdelingen teller i dag 15 fast ansatte i Oslo og Bergen. Du vil ha arbeidssted i Diagonale-bygget i Bjørvika i Oslo. Noe reisevirksomhet må påregnes. Lønn etter avtale.


For ytterlig informasjon om stillingen kontakt Promosjef Andreas Reksten på mobilnummer 47392326.
Søknadsfrist

17.11.2019

TV 2

Mediehuset TV 2s virksomhet omfatter både lineær-TV med alle TV 2s kanaler og strømme-TV med TV 2 Sumo, samt Norges raskest voksende nyhetsnettsted, TV2.no. TV 2 er Norges største kommersielle TV-kanal og en av landets sterkeste merkevarer.

Mediehuset TV 2 står bak en rekke etablerte varemerker som TV 2, TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sport 1, TV 2 Sport 2, TV 2 Sport Premium,  TV 2 Sumo, TV2.no og TV 2 Skole.

Selskapets visjon er å skape uforglemmelige øyeblikk, mens de grunnleggende verdiene er å sjarmere, engasjere og utfordre. TV 2 driver betydelig forretningsutvikling knyttet til morgendagens medier.