no
no
en

Ønsker du å bli TV 2 Sportens nye ekspert og meningsbærer?

Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Allmennekspert TV 2 Sporten Oslo (3årig engasjement)
Oslo

Stillingsbeskrivelse

TV 2 Sporten ønsker å styrke meningsjournalistikken innen sport. Vi leter derfor etter en allmennekspert med et oppriktig og brennende ønske om å bidra til en engasjerende, opplysende og levende debatt rundt norsk og internasjonal idrett.  

TV 2 ønsker å prege ordskiftet gjennom hele nyhetsdøgnet - fra God Morgen Norge og Nyhetskanalen, via et solid digitalt avtrykk på tv2.no og i sosiale medier.


Derfor ønsker vi nå å knytte til oss en tydelig stemme som meningsbærer på alle områder hvor idretten spiller en rolle for folk. Du skal hjelpe oss med å nå vårt mål med å være ledende på sportsdebatten i Norge.

Stillingen er formet som et 100 prosents engasjement opp mot tre års lengde med mulighet for forlengelse. Oppstart vinter 2020.

Arbeidsoppgaver og kvalifikasjoner

·Du må ha dokumentert kunnskap om norsk idrett og kjenne til sportens organisering, maktstruktur og oppbygning. 

·Journalistisk bakgrunn er ingen forutsetning, men vi leter etter en kandidat med et glødende ønske om formidle meninger basert på fakta, bakgrunn og analyse.

·Å sette dagsorden er en ambisjon for oss hver eneste dag. Her hjelper du oss med meninger og kommentarer om det løpende nyhetsbildet.

·Du må trives med å jobbe i et høyt tempo, og oversikt, struktur og selvstendighet hjelper deg i en hektisk mediehverdag. 

·Du leverer til alle TV 2 Sportens plattformer, både linære TV-kanaler, tv2.no og sosiale medier.  

·Vi ser etter en ekspert som trives på skjermen, har god stemmekontroll og tydelig diksjon. Et presist skriftspråk er en forutsetning i jobben.

·TV 2 Sporten legger stor vekt på godt arbeidsmiljø, du må derfor ha gode samarbeidsevner, være interessert i å dele kunnskap og like å jobbe i team.

Vi tilbyr

·Et spennende og profesjonelt arbeidsmiljø med dedikerte og engasjerte kolleger.

·Muligheten til å være i sentrum av nyhetsbildet og formidle egne meninger.

·Anledning til å jobbe i en sportsredaksjon og et redaksjonelt miljø med stor satsning på journalistikk og gode muligheter for utvikling.

·Stillingen innebærer noe kvelds- og helgejobbing.


For mer info: kontakt sportsredaktør Vegard Jansen Hagen på vegardjansen.hagen@tv2.no, nyhetsleder Espen Solbakken på espen.solbakken@tv2.no/ mobil 91744209 eller Klubbleder Henrikke Helland (+47 91136639) 

Søknadsfrist

22.12.2019

TV 2

Mediehuset TV 2s virksomhet omfatter både lineær-TV med alle TV 2s kanaler og strømme-TV med TV 2 Sumo, samt Norges raskest voksende nyhetsnettsted, TV2.no. TV 2 er Norges største kommersielle TV-kanal og en av landets sterkeste merkevarer.

Mediehuset TV 2 står bak en rekke etablerte varemerker som TV 2, TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sport 1, TV 2 Sport 2, TV 2 Sport Premium,  TV 2 Sumo, TV2.no og TV 2 Skole.

Selskapets visjon er å skape uforglemmelige øyeblikk, mens de grunnleggende verdiene er å sjarmere, engasjere og utfordre. TV 2 driver betydelig forretningsutvikling knyttet til morgendagens medier.