no
no
en

Vi søker dyktige og engasjerte studenter til vår traineeordning

Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Trainee

Stillingsbeskrivelse

Hvert år tilbyr vi traineeopphold for jusstudenter ved våre kontor i Ålesund/Ørsta, Molde og Kristiansund. Traineeordningen er en viktig del av vårt rekrutteringsarbeid, og flere av våre nåværende advokater har vært trainee hos oss i studietiden.


Som trainee får du en smak på livet som advokatfullmektig der dagene vil bestå av varierte og spennende oppgaver. Våre advokater arbeider innenfor et bredt spekter av fagfelt, og du vil derfor få innblikk i de fleste sider av fullmektigens arbeidshverdag; herunder utredningsarbeid, deltakelse i rettssaker, klient- og forhandlingsmøter, utarbeidelse av brev, prosesskriv og mye annet. 


Vi ønsker fortrinnsvis studenter på tredje studieår og oppover. Oppholdet varer vanligvis i 3 uker og vi har traineer i løpet av våren og høsten hvert år. 


Søknadsfrist

02.03.2020

Advokatfirmaet Øverbø Gjørtz AS

Advokatfirmaet Øverbø Gjørtz AS bistår næringsliv, privatpersoner og offentlig sektor med juridisk rådgivning og prosedyre på de fleste rettsområder. Med våre rundt 40 medarbeidere er vi det største advokatfirmaet på Nordvestlandet. Vår ambisjon er å være regionens ledende advokatfirma. Vi har kontor i Ålesund, Molde, Kristiansund og Ørsta.