no
no
en

Vil du være med å skape gode resultater? Vi søker markedsansvarlig!

Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Markedsansvarlig
Oslo

Stillingsbeskrivelse

Er du den som har kunnskapen, engasjementet og evnen til å skape ekstraordinære resultater sammen med andre? Er du faglig sterk, men samtidig genuint interessert i å videreutvikle deg og utfordre status quo? Ja, da hører vi gjerne fra deg!

RiksTV er i et marked med tøff konkurranse, så vi trenger å gjøre ting litt smartere og litt bedre enn våre konkurrenter for å beholde våre kunders tillit og vinne nye markeder. Vi har store ambisjoner og søker derfor etter deg som kan bidra til å skape ekstraordinære resultater gjennom markedskampanjer-/aktiviteter som blir lagt merke til, med dokumenterbar effekt.

Som en del av markedsavdelingen vil du videreutvikle og styrke merkevaren RiksTV. Du vil blant annet jobbe med et av våre viktigste satsningsområder, fibermarkedet, og sikre at vi kontinuerlig øker effekten av de markedsaktivitetene vi gjør – styrt av innsikt og kundeorientering. Du vil få ansvaret for store og små markedsaktiviteter fra A-Å.

Det forventes at du er selvstendig, proaktiv, evner å tenke strategisk og er i stand til å gjennomføre aktiviteter for å levere på de overordnede planene. Videre forventes det at du har høy gjennomføringsevne, og at du sikrer at overordnede prioriteringer og mål brytes ned i konkrete tiltak som skal gjennomføres.

 

De viktigste oppgavene:

 • Utvikling av kommunikasjonkonsepter, reklame- og markedsføringskampanjer. Ansvarlig fra brief til evaluering.

 • Være markedsstrategisk rådgiver overfor partnere. Anbefale strategi og uttak mot deres kunder og potensielle nye kunder.

 • Koordinere markedsaktiviteter og kundedialog i samarbeid med partnere.

 

Personlige kvaliteter:

 • Du er en lagspiller med anlegg for å inspirere andre.

 • Du er godt organisert med analytiske ferdigheter og har en strukturert tilnærming til oppgavene.

 • Du liker å jobbe både i et høyt tempo med mange oppgaver, så vel som å ha utholdenhet i lange prosesser.

 • Du er en utmerket kommunikator og har gode presentasjonsferdigheter.

 • Du har dyp forståelse av markedsføringsprinsipper og sterke ferdigheter i prosjektledelse. 

 • Du ser verdien av å jobbe i team, utfordre hverandre og søke ny kunnskap.

 

Erfaring:

 • Minimum tre års relevant erfaring

 • Erfaring med egenutvikling av markedsaktiviteter, kommunikasjon og medieplaner – ikke implementering av aktiviteter/materiell fra «hovedkontoret».

 • Du kan vise til gode resultater med vellykkede strategier, og gjennomførte markedskampanjer.

 • Bachelorgrad i markedsføring, reklame eller relatert/relevant felt.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du har spørsmål. Vi ser frem til å høre fra deg!

Vi vurderer søkere fortløpende. 

Kontaktinformasjon:  
Aud Elin Omholt, HR
M: 915 84 146
E: aud.elin.omholt@rikstv.no

Søknadsfrist

Snarest

RiksTV

Utviklingsmuligheter

Vi har stor tro på våre medarbeidere, og vi har et miljø som bygger på tillit og åpenhet. Hos oss ønsker vi at du skal vokse og utvikle deg, slik at vi sammen kan utfordre markedet. Som del av RiksTV vil du bli del av et selskap med flat struktur organisert i team hvor vi deler og lærer av hverandres kompetanse. I et TV-marked i dramatisk endring har vi ikke noe valg: vi må være kundefokuserte, tilpasningsdyktige og smidige fra topp til tå. Derfor jobber vi smidig i hele selskapet, fra ledergruppen, via økonomi og alle som jobber med markedsføring til alle utviklingsteamene. Sånn sikrer vi gevinster gjennom kontinuerlig måling, evaluering og optimalisering. Dette gir en arbeidshverdag med stor variasjon og nye utfordringer, hvor du vil jobbe tverfaglig i det teamet du synes er mest spennende.

 

Ledelse i RiksTV

For å kunne utvikle oss som selskap og som individer, er gode ledere avgjørende. Vårt syn på godt lederskap innebærer erkjennelsen over at ingen leder kan være god på alt, og de fleste team hos oss har derfor todelt ledelse. Det vil si at lederne skal legge til rette for, og prioritere våre medarbeideres utvikling og velferd høyt. Vi legger opp til stor grad av involvering hos oss og du vil få mye ansvar.

 

Kultur og miljø

Vi er drivende opptatt av å ha en god kultur og et godt miljø. Vi setter medarbeidertrivsel høyt, og er ekstremt opptatt av å legge til rette for at folk trives på jobb, føler medbestemmelse og eierskap til det vi driver med. Vi involverer hele sjappa i alle store beslutningsprosesser, og vi tror på stor intern åpenhet om alle viktige prosesser. Vi har et ungt, inkluderende og humørfylt miljø, som gjør at vi har det gøy på jobb. Vi er opptatte av å være aktive og å oppleve ting sammen, og reiser sammen på årlige turer til steder som Svalbard, Hemsedal og Lofoten. Vi håndplukker våre medarbeidere, og vi tilbyr et arbeidsmiljø fylt av kollegaer, både konsulenter og ansatte, med høyt driv og engasjement for både teknologi og levende bilder.


Vi har fleksibel arbeidstid, og er mer opptatt av effekten av det vi gjør, enn når på dagen vi gjør det. Er du opptatt av at stedet du jobber er moderne, tror vi du vil like våre romslige lokaler med åpent landskap, varierte møterom og fellessoner som legger til rette for kreativt arbeid. Vi har en fantastisk takterrasse med bordtennisbord, samt shuffleboard og en kantine med egen kokk.