no
no
en

Traineeopphold i Harstad 2020

Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Trainee 2020

Stillingsbeskrivelse

Eurojuris Harstad er på jakt etter gode hoder i nord, og kan tilby et 4 ukers traineeopphold i løpet av 2020 til den rette søkeren. 

Som trainee hos oss vil du få et godt innblikk i hvordan hverdagen til en advokat er. Du vil få arbeidsoppgaver som både er spennende og utfordrende innen ulike juridiske fagfelt. Trainee-opphold er lønnet. Ved slutten av oppholdet vil det bli foretatt en evaluering av oppholdet begge veier. Trainee-ordningen er en viktig del av vårt rekrutteringsarbeid for fremtidige advokatfullmektiger.  

Søknader vil bli behandlet fortløpende, og vi gjennomfører intervjuer under arbeidslivsdagen 15.01.2020.

Søkere må minimum ha gjennomført 3.  avdeling. 

Søknadsfrist

15.01.2020

Advokatfirmaet Eurojuris Nord AS

Advokatfirma Eurojuris Narvik og Advokatfirmaet Eurojuris Harstad utgjør sammen Advokatfellesskapet Eurojuris Nord. Samlet er vi en helhetlig leverandør av juridiske tjenester i vår region og i Nord Norge for øvrig.  

Vår kompetanse, kvalitet, lange erfaring og lokalkunnskap gjør oss i stand til å finne de beste løsningene for våre kunder. Fellesskapet har til sammen 10 advokater og advokatfullmektiger, og er ett av de aller største advokatmiljøene i Nord-Norge. Våre kunder har tilgang på vår samlede kompetanse og kapasitet, noe som vil gjøre oss bedre i stand til å håndtere store og krevende oppdrag. Dette gjør oss sterkere i konkurransen med de større advokatfirmaene i Sør-Norge, spesielt når det gjelder oppdrag for næringslivet.

Narvik og Harstad ligger i Nord-Norges mest folkerike område. Næringslivet i begge byene er inne i en spennende utvikling, og reiseveien mellom byene kortere enn tidligere.  Vi tror at samarbeid byene i mellom er den rette veien å gå, og at det vil åpne nye muligheter for både oss og våre kunder.