no
no
en

Spennende utfordringer, varierte oppgaver og bratt læringskurve

Advokat/Advokatfullmektig - Åpen søknad
Oslo

FRONT.POSITION.POSITION_DESCRIPTION

Vil du bli fullmektig? Eller er du allerede advokat og søker nye utfordringer? Vi vokser og er alltid interessert i å snakke med dyktige kandidater som har lyst til å bli en del av et av de hyggeligste forretningsadvokatfirmaene i Oslo.


I Bull & Co ser vi etter mer enn bare juridisk kompetanse når vi ansetter. Vi ser etter deg som får energi av å ta eierskap til oppgaver, jobbe i et inkluderende og likestilt miljø, og lære noe nytt. Du motiveres av å bruke jussen som et praktisk verktøy og gleder deg over andres suksess. I tillegg er det viktig for oss at du identifiserer deg med våre verdier som er engasjement, mot, respekt og raushet.


Som medarbeider i Bull & Co får du:

  • tidlig ansvar og mulighet til å jobbe tett med et bredt spekter av kunder
  • varierte, spennende og krevende arbeidsoppgaver
  • jobbe sammen med hyggelige, engasjerte kolleger som er opptatt av å dele kunnskap og backe din karriereutvikling
  • være med å videreutvikle våre fagmiljøer og tjenester
  • en hektisk arbeidshverdag med tid til et liv også utenfor jobben


Kontaktperson:

Ved spørsmål, ta kontakt med Siri Hauglund på e-post sth@bull.no eller på telefon 984 93 343.

FRONT.POSITION.DEADLINE

FRONT.POSITION.ONGOING

Bull & Co Advokatfirma AS

Bull & Co Advokatfirma leverer juridiske tjenester til næringslivet, fra små oppstartsbedrifter til børsnoterte konserner, organisasjoner og privatpersoner. Vi teller i dag rundt 60 medarbeidere, er kjent for vår likestilte kultur og å være et hyggelig advokatfirma å jobbe med og for. Nå holder vi til i trivelige lokaler på Solli plass med byens beste utsikt. Til høsten skal vi flytte til et helt nytt bygg i Tullinkvartalet – et område som får et mangfold av aktører fra ulike bransjer og profesjoner – kompetanse- og universitetsmiljøer, teknologi, rådgivning og business. 


Bakgrunnssjekk: Bull & Co foretar bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om hva bakgrunnssjekken vil omfatte før den igangsettes.