no
no
en

Vi søker dyktig advokater med erfaring innen skatt, næringsliv og eiendom

Søknadsfristen er utløpt
Advokater med erfaring innen skatt, næringsliv og eiendom

Stillingsbeskrivelse

Svensson Nøkleby er et ledende forretningsadvokatfirma  med base i Drammen og med kunder over hele landet. Vi arbeider for å tilby de beste løsningene for næringslivet og være førstevalget som rådgivere for kundene. 

Drammen og drammensregionen er i sterk utvikling med store vekstambisjoner. Dette vil Svensson Nøkleby være en del av.


Vi søker advokater med erfaring innen skatt, næringsliv og eiendom


Svensson Nøkleby fortsetter å bygge laget og styrker satsingen mot næringskundene ytterligere. Vi ser etter mer enn bare juridisk kompetanse. Vi ser etter deg som er nysgjerrig og engasjert, som liker å jobbe sammen med andre, og som har lyst til å bidra til vårt miljø – både faglig og sosialt. Du har et tydelig ønske om å lykkes i et spennende marked i stor utvikling, sammen med våre øvrige 42 advokater.

Vårt næringslivsteam bistår små og store selskaper innen ulike bransjer med transaksjoner, kontrakter, due diligence-prosesser, strategisk utvikling, styreverv osv.


Vi tilbyr en spennende karrieremulighet i et godt faglig og sosialt arbeidsmiljø.

Nærmere opplysninger kan fås ved henvendelse til adm. dir. Terje Gundersen på tlf. 911 94 047 eller e-post tgundersen@eurojuris.no


Søknadsfrist

02.03.2020

Svensson Nøkleby Advokatfirma ANS

Førstevalget


Svensson Nøkleby er det største advokatfirmaet i drammensregionen med 50 medarbeidere. Dette er viktig for oss, fordi det gjør oss allsidige og fleksible. Men like viktig er det at klientene våre alltid opplever det personlige engasjementet og oppfølgingen de forventer og fortjener. Det gjør oss til førstevalget.


Vi vet at vår suksessfaktor er de menneskene som jobber hos oss. Derfor skal vi også være førstevalget når dyktige og ambisiøse advokater, fullmektiger og administrasjonsmedarbeidere søker jobb. De skal oppleve at en jobb hos oss utfordrer og utvikler dem, både menneskelig og profesjonelt, og at de er en del av et solid fagmiljø med påvirkning og gjennomslagskraft både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. 


Svensson Nøkleby er medlem av Eurojuris Norge, en landsdekkende sammenslutning av 17 uavhengige advokatfirmaer som samarbeider faglig og sosialt. I tillegg til å være en del av et større nasjonalt fagmiljø, er vi også en del av det internasjonale nettverket Eurojuris International. Det åpner for samarbeidsmuligheter med 6000 advokater i hele Europa.


Besøk vår hjemmeside:
svenssonnokleby.no

Tlf. 32 25 55 00