no
no
en

Et internship i innovasjon for fremtidens økonomer, designere, teknologer, ingeniører, jurister m.fl.

Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Intrapreneur Intern - Wiersholm/Schibsted
Oslo

Stillingsbeskrivelse

Schibsted og Wiersholm sammen om nytt studenttilbud


I august skal fire studenter fra ulike fagfelt få mulighet til å jobbe med innovasjon innen jus og teknologi. Wiersholm og Schibsted lanserer nå Intrapreneur Intern og åpner for søknader fra og med 30. januar.

En intrapreneur er en som har som jobb å utvikle innovative ideer og prosjekter internt i en virksomhet.


Krysser faggrensene

I det nye internshipet skal studenter innen jus, økonomi, ingeniørfag, entreprenørskap eller lignende få jobbe i skjæringspunktet mellom jus, næringsliv og teknologi. Internshipet har oppstart i august og vil vare i fire uker, hvor studentgruppen skal få utvikle en mulig løsning på et tverrfaglig og reelt businesscase. Som støtte får de en mentor fra Schibsted og en mentor fra Wiersholm. Gruppen vil sitte fire dager i uken hos Wiersholm og en dag i uken hos Schibsted. Hos Wiersholm vil de jobbe tett med et erfarent team av forretningsutviklere.

Unik mulighet

– Vi ønsker å utvide trainee-ordningen i lys av utviklingen i bransjen, og gi studentene muligheter som passer bedre sammen med den «nye» virkeligheten, fortalte fagsjef og partner Rune Opdahl til Advokatbladet da Wiersholm fortalte om det kommende internshipet i oktober. Nå legger han til: – Med Schibsted på laget tilfører vi et miljø med høy teknologisk kompetanse og konkrete caser som det kan være aktuelt for studentene å jobbe med.

Ingvild Næss, Chief Privacy and Data Trends Officer i Schibsted, forteller videre: – Vi synes det er viktig å fasilitere for effektivt samarbeid på tvers av fagdisipliner. Det er rett og slett samfunns- og forretningskritisk. Dessuten blir vi kjent med noen av de smarteste hodene innenfor sitt fagfelt i Norge, noe vi virkelig ser fram til.

– Hos oss får studentene innblikk i hvordan ulike fagområder smelter sammen, og hvordan det er å jobbe i en virksomhet der teknologi gjennomsyrer hele organisasjonen. Veldig mange av spørsmålene vi håndterer, er nye. Og svarene må finnes gjennom effektivt samarbeid på tvers av disipliner, utdyper hun.Søknadsfrist

Snarest

Advokatfirmaet Wiersholm AS

Wiersholm er et av Norges ledende forretningsjuridiske advokatfirmaer. Vi dekker hele næringslivets behov for juridisk bistand, og våre 180 advokater og 50 medarbeidere i forretningsstøtte arbeider teambasert og løsningsorientert for å yte mer enn klientene våre forventer. Vi skal være våre klienters førstevalg. Hver gang. Vi holder til i et av Oslos mest moderne kontorbygg på Aker Brygge.