no
no
en

Vi søker assisterende butikksjef/ NK til vårt team på Sirkus Shopping

Assisterende butikksjef/ NK Sirkus Shopping
Trondheim

Stillingsbeskrivelse

Er du en Superhelt som elsker å jobbe med folk og mat?

Ser du etter nye og spennende utfordringer og større ansvar?


Vi søker nå etter assisterende butikksjef/ NK til vår butikk på Sirkus Shopping. Som NK vil du bistå Franchisetaker med alt av forefallende arbeid. Dette innebærer alt fra rene gulv, varebestillinger, rydding av lager og varetellinger. Videre vil dere være i tett samarbeid for å motivere teamet, utvikle medarbeidere og skape gode kundeopplevelser hver eneste dag.


Arbeidstiden vil være både dagtid, kveldstid og helg. Alt ut ifra behov i ulike perioder av året.


Våre verdier står sterkt, og vi er derfor etter medarbeidere som gjenspeiler disse:


  • Ansvarlig - vi ser etter personer som er opptatt av å gjøre ting riktig og som evner å være selvstendig.
  • Lojal - vi ser etter noen som følger konseptet hver dag og er stolt over å være i Big Bite.
  • Lagspiller - vi ser etter noen som ønsker å bidra slik at fellesskapet blir enda bedre og unner andre å gjøre det godt.
  • Engasjert - vi ser etter noen som ønsker å være kundene og dine medarbeideres superhelt, og gjøre deres hverdag enda bedre.


En ekte Bigbiter trives på scenen, takler høyt tempo, er en ener på service og har alltid et smil på lur. Høres dette ut som en beskrivelse av deg? Send oss en kort søknad og CV, så tar vi en prat.


Søknadsfrist

Snarest

Big Bite AS

Så bra at du vil vite mer om Big Bite. Vi ser alltid etter dyktige folk.


Om oss

Big Bite åpnet i Trondheim i 1997 med ambisjon om å lage rask og smakfull mat til folk i farta. Det har vi klart. I dag finnes Big Bite i hjertet av over seksti kjøpesenter og handlegater over hele Norge. Vi er en sterk nasjonal merkevare i vekst, og har alltid behov for dyktige folk, både bak disken og som franchisetakere.


Derfor er vi en suksess

Idéen er enkel, men supergod. Subs laget av ferske baguetter fra lokal baker, friske salater og lune wraps, servert innen sekunder med et smil på kjøpet. Velg en favoritt fra menyen, eller skreddersy din egen med utgangspunkt i et rikt utvalg pålegg og friske grønnsaker. Kombinasjonen av god mat og entusiastiske folk bak disken har ført til et faktum vi er utrolig stolt av: Har noen først prøvd en Big Bite, kommer de garantert tilbake igjen.


Start din egen avdeling

Big Bite er et norsk franchisekonsept, og vi ser alltid etter deg som har lyst til å eie og drive ditt eget sted. Vi gir alle våre franchisetakere grundig opplæring i konsept og drift via vår egen Big Bite-skole. I tillegg får du et stort serviceapparat med gode og veletablerte driftssystemer i ryggen. Du får stor frihet til å forme din egen jobbhverdag, og velger selv teamet som du mener vil gjøre din Big Bite til en bestselger. Med hundrevis av kolleger over hele Norge blir du en viktig del av en engasjert gjeng med superhelter som elsker å spille hverandre gode.


Bitastad – selskapet bak selskapet

Big Bite er en del av Bitastad AS, Norges råeste veksthus for serveringskonsepter. Vi kjøper og utvikler selskaper innen mat og drikke, og eier per i dag Jordbærpikene, SOT bar & burger, Sabrura og Big Bite.  Alle som jobber i en av Bitastad- familiens selskaper har store muligheter for å gjøre karriere i ett eller på tvers av konseptene. 


Er du klar?

Nå vil vi gjerne vite litt mer om deg. Se de ledige stillingene våre, lær mer om oss, og søk på en jobb du mener du er kvalifisert for. Vi ser fram til å høre fra deg.