no
no
en

E-commerce og konverterings-spesialist

Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
CRO & Experience manager

Stillingsbeskrivelse

TV 2 har de fleste nordmenn et forhold til. Vi har i flere tiår levert uforglemmelige øyeblikk til det norske folk. I et marked i kontinuerlig endring, med nye seervaner og internasjonale konkurrenter, ønsker TV 2 Sumo å tilgjengeliggjøre de uforglemmelige øyeblikkene ut i de mange digitale flater hvor nordmenn i dag konsumerer videoinnhold. Målet vårt er å være førstevalget når nordmenn skal se underholdning, nyheter og sport. 

TV 2 Sumo søker en konverteringsspesialist som gjennom metodisk arbeid og A/B testing skal optimalisere alle kommersielle flater, med den hensikt å øke konvertering av nye kunder til vår abonnementstjeneste. 

Vi ser etter en digital spesialist som vil jobbe dedikert med konvertering fra kommersielle landingsmiljøer, og gjennom bedre flyt mellom flatene/tjenestene våre. Vi søker deg som er analytisk anlagt med god teknisk innsikt, har masse erfaring med A/B-testing i digitale kanaler og forstår effektene av digital markedsføring. Du vil ha hovedansvaret for testing, kontinuerlig forbedring og optimalisering av alle kommersielle flater. SEO og SEM bør også være forkortelser du har inngående erfaring med.

Stillingen er en del av et tverrfaglig team, og du vil jobbe tett med Digitalt markedsansvarlig, for å optimalisere landingsmiljøer for alle pågående kampanjer. 

Som en del av kommersiell avdeling vil du også jobbe tett med andre tverrfaglige team og vil ta del i planlegging og implementering av konsept- og programlanseringer mot nye, eksisterende og tidligere kunder.

Du vil i tillegg jobbe opp mot andre tverrfaglige tekniske team i TV 2 Sumo.

Stillingen rapporterer til Salgssjef i TV 2 Sumo 

 

Ansvarsområder

 • Bidra i arbeidet med å analysere, designe og utvikle bedre brukeropplevelser, og nye konsepter
 • Pådriver for systematisk eksperimentering, A/B-testing og effektdokumentasjon for optimalisering i alle deler av salgs- og markedsarbeidet (Agile marketing/LEAN) med den hensikt å konvertere kunder til vår abonnementstjeneste
 • SEO og SEM 
 • Jobbe tett med teknisk miljø for å optimalisere CMS og A/B test-verktøy

Stillingen er for deg som har driv og engasjement for hvordan teknologi- og datadreven markedsføring sikrer vekst, og åpner for nye muligheter i TV 2 Sumos kommersielle arbeid

 

Kvalifikasjoner

 • 2-3 års dokumentert erfaring med e-handel/netthandel
 • Høyere utdannelse innenfor markedsføring
 • God systemkunnskap og teknisk forståelse.
 • Kjennskap til JavaScript, DataLayers, HTLM og CSS er en fordel
 • Erfaring med analyse/innsiktsverktøy som Google Analytics, HotJar o.l
 • Erfaring med Google Tag Manager eller liknende Tag Management Systems
 • Erfaring med søkemotormarkedsføring (SEO & SEM)
 • Erfaring med bilde- og videoredigering er en fordel, men ikke et krav
 • Datadrevet med gode analytiske evner
 • Du er en lagspiller som trives å jobbe i tverrfagelige team, men evner å jobbe selvstendig

Søknadsfrist

Løpende

TV 2

Mediehuset TV 2s virksomhet omfatter både lineær-TV med alle TV 2s kanaler og strømme-TV med TV 2 Sumo, samt Norges raskest voksende nyhetsnettsted, TV2.no. TV 2 er Norges største kommersielle TV-kanal og en av landets sterkeste merkevarer.

Mediehuset TV 2 står bak en rekke etablerte varemerker som TV 2, TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sport 1, TV 2 Sport 2, TV 2 Sport Premium,  TV 2 Sumo, TV2.no og TV 2 Skole.

Selskapets visjon er å skape uforglemmelige øyeblikk, mens de grunnleggende verdiene er å sjarmere, engasjere og utfordre. TV 2 driver betydelig forretningsutvikling knyttet til morgendagens medier.