Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Studentassistent

Jusstudent som har mistet jobben? Vi søker studentassistenter som kan jobbe hjemmefra
Søk snarest
24.03.2020

Mange jusstudenter som jobber deltid ved siden av studiene, blir nå permittert eller mister jobbene sine. De har etter dagens regelverk ikke rett på dagpenger. Vi vil gjerne hjelpe jusstudenter som har kommet i en vanskelig situasjon – enten etter å ha blitt permittert eller etter å ha mistet jobben. 


Vi vil gjerne hjelpe. Vi har mye å gjøre og mye vi skulle ha gjort. 


Vi ønsker å ansette tre midlertidige studentassistenter som skal jobbe hjemmefra i et virtuelt team. Oppgavene vil bli tilpasset deres ferdigheter, de vil variere fra juridisk saksarbeid til administrative oppgaver. Vi har kontorer i Oslo, Trondheim og Stavanger, men hvor du befinner deg er ikke relevant. 


Vi gjør dette for å hjelpe jusstudenter som er kommet i en vanskelig situasjon. Lønnen vil minst være den du hadde i din deltidsjobb, men maksimalt den lønnen vi betaler til våre faste studentmedarbeidere. 


Ved ansettelsen vil vi prioritere jusstudenter som har kommet i en vanskelig økonomisk situasjon. 


Vi ansetter så snart som mulig. Send inn din søknad her. Vi ber om at du skriver litt om din økonomiske situasjon (hvilke konsekvenser har det for deg å miste deltidsjobben), hvilken timelønn du hadde i din deltidsjobb, og hvor mange timer i uken du har pleid å jobbe. Legg også ved CV og vitnemål. 


Vi har begrenset kapasitet til å svare på spørsmål om stillingene per telefon. Vi vil forsøke å svare på spørsmål du legger inn i CVideo. 


Kontaktperson: Managing Partner Håvard Sandnes.

Arntzen de Besche

Arntzen de Besche er et ledende norsk advokatfirma. Våre kontorer i Oslo, Stavanger og Trondheim har nærmere 200 medarbeidere. Vi bistår norske og internasjonale selskaper, myndigheter og organisasjoner med løpende rådgivning, kompliserte transaksjoner, krevende forhandlinger og tvisteløsning. Vi har en kultur for lagspill, integritet, kvalitet og engasjement. Verdiene er med oss i alt vi gjør og setter kurs og retning for arbeidet vårt.

Les mer på adeb.no.