Graduates i EY Skye?

Ønsker du en spennende jobb med utviklingsmuligheter, hvor du jobber i brytningspunktet mellom teknologi og mennesker?
28.02.2022

EY Skye er et teknologiselskap som kombinerer dyp teknologikompetanse med forretningsutvikling. Vi jobber med noen av Norges mest spennende kunder på innovative og meningsfylte teknologiprosjekter. EY Skye er stolt av å kunne kalle seg en av Norges mest kompetente SAP-partnere. I tillegg til SAP er EY Skye stor innen Microsoft Dynamics og IBM Maximo. Vi er helt i front på teknologi innen utvikling- og integrasjonstjenester, og leverer konsulentvirksomhet og prosjekter til store virksomheter i Norden innen et bredt spekter av bransjer. Vi er i sterk vekst og på jakt etter en håndfull nye talenter til vårt Graduates program. 

Som nyansatt graduate hos oss vil få grundig opplæring i aktuelle systemløsninger og teknologi. Du får også reell prosjektpraksis og vil jobbe i sammensatte team med erfarne konsulenter som støtter deg inn i din nye rolle.


EY Skye Graduates program

Vårt Graduates program bygger videre på din kompetanse og vil gjøre deg til en meget attraktiv konsulent. Vår filosofi er at læring skjer best når du får jobbe side om side med kompetente kollegaer i faktiske kundeprosjekter. Du kommer selvfølgelig også til å få grundig opplæring underveis, blant annet gjennom EYs fellesaktiviteter for Graduates.

Kommer du gjennom nåløyet og blir tatt opp i Graduates programmet vil du:

  • Følges opp av en dedikert mentor som skal veilede deg din faglige utvikling.
  • Bli en del av en sammensveiset gruppe som vokser sammen og spiller hverandre gode.
  • Få en konkurransedyktig lønn, betalt overtid og gode arbeidsbetingelser.


Vi ser etter deg som:

  • Har solide resultater fra studier innen økonomi, ingeniørfag eller teknologi.
  • Er engasjert. Du har gjerne hatt verv ved siden av studiene.
  • Er interessert hvordan teknologi kan skape verdi.
  • Evner å jobbe kreativt og analytisk for å løse komplekse problemer og å finne de riktige løsningene.
  • Har gode kommunikasjonsferdigheter på både norsk og engelsk.

Hvis du i tillegg har erfaring eller interesse for programvareutvikling, smidig prosjektmetodikk, Cloud, UI/UX design eller ERP-systemer vil vi gjerne høre om det i din søknad.


I EY Skye er læring en kontinuerlig prosess og vi vil legge til rette for at du utvikler deg med kurs og sertifiseringer som styrker din kompetanse. Hos oss får du i tillegg et rikt sosialt miljø hvor du kan være med på alt fra alpeturer til garasjefester!


Blir du gira av dette? Send oss en kort søknad og CV.

EY Skye