Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Graduate

Ønsker du en spennende jobb med utviklingsmuligheter, hvor du jobber i brytningspunktet mellom teknologi og mennesker?
31.10.2022

EY Skye er et teknologiselskap som kombinerer dyp teknologikompetanse med forretningsutvikling. Vi er helt i front på teknologi innen utvikling- og integrasjonstjenester og stolte av å være et av Norges mest kompetente konsulenthus med partnerstatus hos de store programvarehusene IBM, Microsoft og SAP. Vi jobber med noen av Norges mest spennende kunder på innovative og meningsfylte teknologiprosjekter.

Vi er i sterk vekst og på jakt etter en håndfull nye talenter til vårt Graduate program. Som nyansatt Graduate hos oss vil få grundig opplæring i aktuelle systemløsninger og teknologi. Du får også reell prosjektpraksis og vil jobbe i sammensatte team med erfarne konsulenter som støtter deg inn i din nye rolle.


EY Skye Graduates program

Vårt Graduate program bygger videre på din kompetanse og vil gjøre deg til en meget attraktiv konsulent. Vår filosofi er at læring skjer best når du får jobbe side om side med kompetente kollegaer i faktiske kundeprosjekter. Du kommer selvfølgelig også til å få grundig opplæring underveis, blant annet gjennom EYs fellesaktiviteter for Graduate.

Kommer du gjennom nåløyet og blir tatt opp i Graduate programmet vil du:

  • Følges opp av en dedikert mentor som skal veilede deg din faglige utvikling.
  • Bli en del av en sammensveiset gruppe som vokser sammen og spiller hverandre gode.
  • Få en konkurransedyktig lønn, betalt overtid og gode arbeidsbetingelser.


Vi ser etter deg som:

  • Har solide resultater fra studier innen økonomi, ingeniørfag eller teknologi.
  • Er engasjert. Du har gjerne hatt verv ved siden av studiene.
  • Er interessert hvordan teknologi kan skape verdi.
  • Evner å jobbe kreativt og analytisk for å løse komplekse problemer og å finne de riktige løsningene.
  • Har gode kommunikasjonsferdigheter på både norsk og engelsk.

Hvis du i tillegg har erfaring eller interesse for programvareutvikling, smidig prosjektmetodikk, Cloud, UI/UX design eller ERP-systemer vil vi gjerne høre om det i din søknad.

Vi dekker et bredt spekter av kompetanser og er på utkikk etter kandidater med ulik bakgrunn. Enten du er økonom, teknolog, ingeniør, utvikler, designer eller prosjektleder, så har vi spennende oppgaver til deg.

I EY Skye er læring en kontinuerlig prosess og vi vil legge til rette for at du utvikler deg med kurs og sertifiseringer som styrker din kompetanse. Hos oss får du i tillegg et rikt sosialt miljø hvor du kan være med på alt fra alpeturer til garasjefester!


Blir du gira av dette? Send oss en kort søknad og CV.

EY Skye

EY Skye har et systemutviklingsmiljø som kombinerer dyp teknologikompetanse med forretningsutvikling. Vi leverer innen utviklings- og integrasjonstjenester og er i tillegg stolte av å være et av Norges mest kompetente konsulenthus med partnerstatus hos de store programvarehusene SAP, IBM og Microsoft.


Vi tror på forenkling og tilgjengeliggjøring av kompliserte systemer!