no
no
en

Vil du bli kjent med ulike virksomheters utfordringer og morgendagens teknologiske løsninger?

SAP trainee

FRONT.POSITION.POSITION_DESCRIPTION

EY Skye er alltid på jakt etter nye medarbeidere. Nå ser vi spesielt etter deg som er nyutdannet eller som har jobbet et til to år allerede. Som trainee hos oss får du en unik mulighet til å være med på deler av EY sitt anerkjente trainee program i tillegg til at du raskt vil få mulighet i spennende prosjekt hvor du jobber sammen med våre erfarne konsulenter. Vi ser etter deg som har høy læringskapasitet, evnen til å ta ansvar og trives godt i team. 

 

Vi ser etter deg som har:

  • Høyere utdannelse innen økonomi eller IT    
  • Interesse for IT    
  • God forretningforståelse    
  • Gode engelsk-kunnskaper, både muntlig og skriftlig    
  • Du må like å jobbe i team    
  • En positiv personlig innstilling

FRONT.POSITION.DEADLINE

31.03.2021

EY Skye

EY Skye er leverandør av teknologitjenester innen software, konsulentvirksomhet og prosjekter til store virksomheter i Norden innen et bredt spekter av bransjer. Vi har kontorer i Norge og Sverige.

Vi har som mål å hjelpe selskaper med digitalisering ved å flytte IT inn i hjertet av virksomheten for å øke utnyttelsen av selskapets ressurser da teknologi og digitalisering er stadig viktigere for dagens virksomheter. Som en del av EY har EY Skye bred kompetanse og et sterkt fundament for å levere tjenester på dette området.

EY Skye setter alltid kunden først og kjennetegnes av medarbeidere som kompetente, nysgjerrige og inkluderende. Vi mener at problemer løses best med engasjement og kunnskap. Vi jobber i team, så når du kjøper våre tjenester, kjøper du hele selskapets kompetanse.