no
no
en

Ønsker du å være trainee i Oslos hyggeligste advokatfirma?

Trainee

FRONT.POSITION.POSITION_DESCRIPTION

Som trainee i Bull & Co får du testet advokatfulllmektighverdagen i praksis. Vi blir kjent med deg og du med oss og våre verdier. 


Vi sørger for at du får mulighet til å prøve deg på ulike juridiske problemstillinger innenfor forskjellige fagfelt ut fra ønsker og interesser. Vårt mål er at du skal få varierte og meningsfylte arbeidsoppgaver og gjerne være med i retten eller delta i et kundemøte.


Som trainee hos oss får du en erfaren advokat som faglig veileder. Før oppholdet avsluttes får du en evalueringssamtale med din veileder, hvor du også oppfordres til å komme med konkrete tilbakemeldinger til oss. Du har også fri tilgang til alle våre fasiliteter, inkludert kantine og bibliotek, og du inviteres med på interne kurs, seminarer og sosiale arrangementer. Stillingen er lønnet og varer normalt i fire uker.


Hvem kan søke?

Alle jusstudenter som har påbegynt tredje studieår kan søke. 


Vi ser etter studenter som får energi av å ta eierskap til oppgaver, jobbe i et inkluderende og likestilt miljø, og lære noe nytt, i tillegg til å identifisere deg med våre verdier som er engasjement, mot, respekt og raushet.


Kontaktperson:

Ved spørsmål, ta kontakt med Siri Hauglund på e-post sth@bull.no eller på telefon 984 93 343.


Vi mottar søknader løpende gjennom året og er til stede på arbeidslivsdagene i Bergen og Oslo. 

FRONT.POSITION.DEADLINE

FRONT.POSITION.ONGOING

Bull & Co Advokatfirma AS

Bull & Co Advokatfirma leverer juridiske tjenester til næringslivet, fra små oppstartsbedrifter til børsnoterte konserner, organisasjoner og privatpersoner. Vi teller i dag rundt 60 medarbeidere, er kjent for vår likestilte kultur og å være et hyggelig advokatfirma å jobbe med og for. Nå holder vi til i trivelige lokaler på Solli plass med byens beste utsikt. Til høsten skal vi flytte til et helt nytt bygg i Tullinkvartalet – et område som får et mangfold av aktører fra ulike bransjer og profesjoner – kompetanse- og universitetsmiljøer, teknologi, rådgivning og business. 


Bakgrunnssjekk: Bull & Co foretar bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om hva bakgrunnssjekken vil omfatte før den igangsettes.