no
no
en

Vil du skrive masteroppgaven din hos oss?

Skriveplass
Oslo, Norge

FRONT.POSITION.POSITION_DESCRIPTION

Hvert semester tilbyr vi skriveplass til en masterstudent som skal skrive oppgave om et forretningsjuridisk emne. Temaet du skriver om må være innenfor et av de områdene vi jobber mye med. Les mer om våre områder på bull.no.


Har du skriveplass hos oss får du en fast plass med egen PC og faglig støtte og veiledning fra en av våre erfarne advokater. Du får også fri tilgang til våre juridiske databaser, bibliotek og erfaringsarkiv og andre fasiliteter som kantinen. Du inviteres med på interne kurs, seminarer og sosiale arrangementer.


Søknadsfrist

Søknadsfristen er 1. mai for skriveplass i høstsemesteret og 1. november for skriveplass for vårsemesteret.


Kontaktperson:

Ved spørsmål, ta kontakt med Siri Hauglund på e-post sth@bull.no eller på telefon 984 93 343.

FRONT.POSITION.DEADLINE

FRONT.POSITION.ONGOING

Bull & Co Advokatfirma AS

Bull & Co Advokatfirma leverer juridiske tjenester til næringslivet, fra små oppstartsbedrifter til børsnoterte konserner, organisasjoner og privatpersoner. Vi teller i dag rundt 60 medarbeidere, er kjent for vår likestilte kultur og å være et hyggelig advokatfirma å jobbe med og for. Nå holder vi til i trivelige lokaler på Solli plass med byens beste utsikt. Til høsten skal vi flytte til et helt nytt bygg i Tullinkvartalet – et område som får et mangfold av aktører fra ulike bransjer og profesjoner – kompetanse- og universitetsmiljøer, teknologi, rådgivning og business. 


Bakgrunnssjekk: Bull & Co foretar bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om hva bakgrunnssjekken vil omfatte før den igangsettes.