no
no
en

Vi søker en entusiastisk og motivert butikksjef

Butikksjef til Big Bite Kuben Hønefoss
Hønefoss

Stillingsbeskrivelse

Er du en Superhelt som elsker å jobbe med folk og mat?

Ønsker du å bli helt sjef og på vegne av Big Bite, drive en av butikkene våre?


Big Bite søker nå en butikksjef som elsker å jobbe med mat og mennesker til Big Bite Kuben i Hønefoss!


Elsker du å jobbe tett med andre og motiveres du av å skape resultater i team? I Big Bite er vi like opptatt av menneskene på begge sidene av disken, og vi definerer oss selv som Superhelter for sultne folk i farta! 


Som butikksjef er du alles superhelt, både vår, dine kollegers og våre kunders superhelt.  


Som butikksjef i Big Bite vil du ha ansvaret for alt fra rene gulv, varebestillinger og ryddig lager, til å motivere teamet ditt og jobbe med utvikling av medarbeidere. Dette er et stort ansvar, men i Big Bite er vi en familie som hjelper hverandre med alle store og små utfordringer. 


Du vil få grundig opplæring før du starter direkte i en Big Bite fra en av våre franchisetakere. Underveis vil du også jobbe tett med din regionale salgssjef, som er tilretteleggeren for din suksess. 


I fellesskap jobber vi for gode kundeopplevelser, likeså viktig er det at vi tar vare på hverandre i Big Bite familien. Derfor er det både regionale og nasjonale samlinger hvert år. Kompetanseutvikling er sentralt for oss, og som en av våre superhelter vil du tilbys en rekke kurs for deg og dine medarbeidere.


Vi gjør oppmerksom på at i denne omgang søker vi butikksjef, og ikke franchisetager


Hvem er du og hva kan du?

Vi ser både etter erfarne ledere som ønsker å starte et nytt eventyr, men oppfordrer også unge personer som med glød og iver til å starte en lederkarriere.

Våre verdier står sterkt, og vi ser derfor etter kandidater som gjenspeiler disse: 

  • Ansvarlig – vi ser etter personer som er opptatt av å gjøre ting riktig og som evner å være selvstendig. 
  • Lojal – vi ser etter noen som følger konseptet hver dag og er stolt av å være i Big Bite.
  • Lagspiller – vi ser etter noen som ønsker å bidra slik at fellesskapet blir enda bedre og unner andre å gjøre det godt. 
  • Engasjert – vi ser etter noen som ønsker å være kundene og dine medarbeideres superhelt, og gjøre deres hverdag enda bedre.


En ekte Bigbiter trives på scenen, takler høyt tempo, er en ener på tjenesten og har alltid et smil på lur. Høres dette ut som en beskrivelse av deg? Send oss en kort søknad og CV, så tar vi en prat.


Ved spørsmål om stillingen, ring Regional salgssjef Simon Reid, Mob: 467 88 426

Søknadsfrist

Snarest

Big Bite AS

Så bra at du vil vite mer om Big Bite. Vi ser alltid etter dyktige folk.


Om oss

Big Bite åpnet i Trondheim i 1997 med ambisjon om å lage rask og smakfull mat til folk i farta. Det har vi klart. I dag finnes Big Bite i hjertet av over seksti kjøpesenter og handlegater over hele Norge. Vi er en sterk nasjonal merkevare i vekst, og har alltid behov for dyktige folk, både bak disken og som franchisetakere.


Derfor er vi en suksess

Idéen er enkel, men supergod. Subs laget av ferske baguetter fra lokal baker, friske salater og lune wraps, servert innen sekunder med et smil på kjøpet. Velg en favoritt fra menyen, eller skreddersy din egen med utgangspunkt i et rikt utvalg pålegg og friske grønnsaker. Kombinasjonen av god mat og entusiastiske folk bak disken har ført til et faktum vi er utrolig stolt av: Har noen først prøvd en Big Bite, kommer de garantert tilbake igjen.


Start din egen avdeling

Big Bite er et norsk franchisekonsept, og vi ser alltid etter deg som har lyst til å eie og drive ditt eget sted. Vi gir alle våre franchisetakere grundig opplæring i konsept og drift via vår egen Big Bite-skole. I tillegg får du et stort serviceapparat med gode og veletablerte driftssystemer i ryggen. Du får stor frihet til å forme din egen jobbhverdag, og velger selv teamet som du mener vil gjøre din Big Bite til en bestselger. Med hundrevis av kolleger over hele Norge blir du en viktig del av en engasjert gjeng med superhelter som elsker å spille hverandre gode.


Bitastad – selskapet bak selskapet

Big Bite er en del av Bitastad AS, Norges råeste veksthus for serveringskonsepter. Vi kjøper og utvikler selskaper innen mat og drikke, og eier per i dag Jordbærpikene, SOT bar & burger, Sabrura og Big Bite.  Alle som jobber i en av Bitastad- familiens selskaper har store muligheter for å gjøre karriere i ett eller på tvers av konseptene. 


Er du klar?

Nå vil vi gjerne vite litt mer om deg. Se de ledige stillingene våre, lær mer om oss, og søk på en jobb du mener du er kvalifisert for. Vi ser fram til å høre fra deg.