no
no
en

Vi søker advokater med forretningsjuridisk erfaring. Vil du gripe mulighetene med oss?

Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Erfarne advokater innen forretningsjuss

Stillingsbeskrivelse

Svensson Nøkleby er et ledende forretningsadvokatfirma med base i Drammen og med kunder over hele landet. Vår ambisjon er å være førstevalget som rådgivere for næringslivet.


Når verden rundt oss endrer seg, må vi endre oss med den. I Svensson Nøkleby har vi i denne krevende perioden vært opptatt av å lete etter mulighetene, sammen med kundene våre. Vi har vært til stede, som rådgivere og sparringpartnere, nå når de trenger oss som mest. Mulighetene finnes, og oppdragsmengden vår øker.


Vi søker derfor ADVOKATER med forretningsjuridisk erfaring.


Du vil lykkes sammen med andre. Som for alle våre 50 dyktige og ambisiøse medarbeidere, vil vårt mål være at du skal videreutvikle og styrke firmaet vårt – og deg selv.


Nærmere opplysninger kan fås ved henvendelse til adm. dir. Terje Gundersen på tlf. 911 94 047 eller e-post tgundersen@eurojuris.noSøknadsfrist

07.10.2020

Svensson Nøkleby Advokatfirma ANS

Førstevalget


Svensson Nøkleby er det største advokatfirmaet i drammensregionen med 50 medarbeidere. Dette er viktig for oss, fordi det gjør oss allsidige og fleksible. Men like viktig er det at klientene våre alltid opplever det personlige engasjementet og oppfølgingen de forventer og fortjener. Det gjør oss til førstevalget.


Vi vet at vår suksessfaktor er de menneskene som jobber hos oss. Derfor skal vi også være førstevalget når dyktige og ambisiøse advokater, fullmektiger og administrasjonsmedarbeidere søker jobb. De skal oppleve at en jobb hos oss utfordrer og utvikler dem, både menneskelig og profesjonelt, og at de er en del av et solid fagmiljø med påvirkning og gjennomslagskraft både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. 


Svensson Nøkleby er medlem av Eurojuris Norge, en landsdekkende sammenslutning av 17 uavhengige advokatfirmaer som samarbeider faglig og sosialt. I tillegg til å være en del av et større nasjonalt fagmiljø, er vi også en del av det internasjonale nettverket Eurojuris International. Det åpner for samarbeidsmuligheter med 6000 advokater i hele Europa.


Besøk vår hjemmeside:
svenssonnokleby.no

Tlf. 32 25 55 00