no
no
en

Vi søker en offensiv, motivert og dedikert leder til vår butikk på Storkaia

Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Franchisetaker/butikksjef Big Bite Storkaia
Kristiansund

Stillingsbeskrivelse

Big Bite søker ny franchisetaker som elsker å jobbe med mat og mennesker til vår butikk på ALTI Storkaia.


Elsker du å jobbe tett med andre og motiveres du av å skape resultater i team? I Big Bite er vi like opptatt av menneskene på begge sidene av disken og, vi definerer oss selv som Superhelter for sultne folk i farta!


Som butikksjef i Big Bite vil du ha ansvaret for alt fra rene gulv, varebestillinger og ryddig lager, til å motivere teamet ditt og jobbe med utvikling av medarbeidere. Du er med andre ord alles superhelt, både vår, dine kollegers og våre kunders superhelt.  


Dette er et stort ansvar, men i Big Bite er vi en familie som hjelper hverandre med alle store og små utfordringer. Du vil få grundig opplæring før du starter direkte i en Big Bite fra en av våre andre drivere. Underveis vil du også jobbe tett med din regionale salgssjef, som er tilretteleggeren for din suksess. 


I fellesskap jobber vi for gode kundeopplevelser, likeså viktig er det at vi tar vare på hverandre i Big Bite familien. Derfor er det både regionale og nasjonale samlinger hvert år. Kompetanseutvikling er sentralt for oss, og som en av våre superhelter vil du tilbys en rekke kurs for deg og dine medarbeidere.


Hvem er du og hva kan du?

Vi ser både etter erfarne ledere som ønsker å starte et nytt eventyr, men oppfordrer også unge personer som med glød og iver ønsker å ta Big Bite til nye høyder sammen med oss.

Våre verdier står sterkt, og vi ser derfor etter kandidater som gjenspeiler disse: 

 • Ansvarlig – vi ser etter personer som er opptatt av å gjøre ting riktig og som evner å være selvstendig. 
 • Lojal – vi ser etter noen som følger konseptet hver dag og er stolt av å være i Big Bite.
 • Lagspiller – vi ser etter noen som ønsker å bidra slik at fellesskapet blir enda bedre og unner andre å gjøre det godt. 
 • Engasjert – vi ser etter noen som ønsker å være kundene og dine medarbeideres superhelt, og gjøre deres hverdag enda bedre.


Hvorfor skal du velge oss?

Big Bite har butikker med god beliggenhet og er et veletablert og lønnsomt konsept. Som butikksjef hos oss driver du din egen avdeling, og har stort handlingsrom i vårt innarbeidede konsept. I Big Bite er vi sammensveiset og hjelper hverandre i hverdagen på tvers av utsalgssted. Erfarne ledere bistår de mer ferske og det er daglig støtte fra regionleder og hovedkontor. Vi har et omfattende støtteapparat for å sikre at våre drivere skal lykkes!


Hos får du også:

 •  Ferdig butikk iht. konsept
 • Grundig opplæring i konseptet og daglig driftsstøtte etter behov
 • Riksdekkende markedsføring og annonsering
 • Ferdig butikkdatasystem med råvarekontroll
 • Ferdig IK mat system
 • Støtte og rådgivning til alt rundt driften; rutiner, regnskapsførsel, økonomikontroll, markedsføring, administrasjon, ledelse mm.
 • En profesjonell organisasjon med fokus på å ivareta alle tilknyttet Big Bite-familien
 • Tilrettelegging for personlig utvikling; mulighet til å utvikle deg som leder og medarbeiderBig Bite på Alti Storkaia:

ALTI Storkaia er et flott kjøpesenter sentralt i Kristiansund. ALTI Storkaia har 45 butikker unike butikker som sammen danner et fantastisk senter. 

Vår Big Bite ligger sentralt i 1. etasje, selve hjertet av senteret. Du vil overta en Big Bite som drives særdeles godt, men som fortsatt har et voldsomt potensial for videre vekst. Du får altså mulighet til å drive Kristiansunds fresheste serveringssted i en av Norges største serveringssteder. Våre ferske subs kommer fra den lokale bakeren, så her vil du kunne tilby kortreist og god mat med høy kvalitet. Foruten subs, tilbyr Big Bite også wraps, toast og forfriskende salater til personer som ønsker rask og rimelig mat i farta.


Har du lyst å være med på en spennende reise sammen med oss? Send oss en søknad eller ring regional salgssjef Stine Stavran på tlf. 984 45 254 , for ytterligere informasjon. 

Søknadsfrist

17.08.2020

Big Bite AS

Så bra at du vil vite mer om Big Bite. Vi ser alltid etter dyktige folk.


Om oss

Big Bite åpnet i Trondheim i 1997 med ambisjon om å lage rask og smakfull mat til folk i farta. Det har vi klart. I dag finnes Big Bite i hjertet av over seksti kjøpesenter og handlegater over hele Norge. Vi er en sterk nasjonal merkevare i vekst, og har alltid behov for dyktige folk, både bak disken og som franchisetakere.


Derfor er vi en suksess

Idéen er enkel, men supergod. Subs laget av ferske baguetter fra lokal baker, friske salater og lune wraps, servert innen sekunder med et smil på kjøpet. Velg en favoritt fra menyen, eller skreddersy din egen med utgangspunkt i et rikt utvalg pålegg og friske grønnsaker. Kombinasjonen av god mat og entusiastiske folk bak disken har ført til et faktum vi er utrolig stolt av: Har noen først prøvd en Big Bite, kommer de garantert tilbake igjen.


Start din egen avdeling

Big Bite er et norsk franchisekonsept, og vi ser alltid etter deg som har lyst til å eie og drive ditt eget sted. Vi gir alle våre franchisetakere grundig opplæring i konsept og drift via vår egen Big Bite-skole. I tillegg får du et stort serviceapparat med gode og veletablerte driftssystemer i ryggen. Du får stor frihet til å forme din egen jobbhverdag, og velger selv teamet som du mener vil gjøre din Big Bite til en bestselger. Med hundrevis av kolleger over hele Norge blir du en viktig del av en engasjert gjeng med superhelter som elsker å spille hverandre gode.


Bitastad – selskapet bak selskapet

Big Bite er en del av Bitastad AS, Norges råeste veksthus for serveringskonsepter. Vi kjøper og utvikler selskaper innen mat og drikke, og eier per i dag Jordbærpikene, SOT bar & burger, Sabrura og Big Bite.  Alle som jobber i en av Bitastad- familiens selskaper har store muligheter for å gjøre karriere i ett eller på tvers av konseptene. 


Er du klar?

Nå vil vi gjerne vite litt mer om deg. Se de ledige stillingene våre, lær mer om oss, og søk på en jobb du mener du er kvalifisert for. Vi ser fram til å høre fra deg.