no
no
en

Vi ser etter en stjerne til vårt Event-team!

Eventoperatør
Oslo

Stillingsbeskrivelse

Vår medarbeider Petter har dessverre sagt opp sin stilling i Continental Event da han flytter ut av Oslo. Petter har offisielt hatt en stilling som «Bordoppstiller» hos oss, men dette synes vi er en veldig gammeldags tittel... Så nå søker vi etter hans erstatter som Eventoperatør. Petter har vært meget allsidig og har utført en stor variasjon av oppgaver. 

Hans hovedoppgaver har vært:

Teknisk ansvarlig: Er den som kjenner våre tekniske systemer i event best, og som har løst de fleste driftsproblemer raskt. Riktig person må derfor ha god teknisk kompetanse og forståelse.

Rigging: Flytting og oppsett av møbler og bord til diverse konferanse- og eventoppsett. Dette er fysisk krevende arbeid, og krever fleksibilitet i arbeidstid. Mye av arbeidsdagen går til dette arbeidet.

Servitør og bartender: Petter har jobbet som både servitør og bartender ved utallige arrangement. Arbeidstid har vært både dagtid, kveld, natt og i helger.

I tillegg har Petter vært både skuespiller og modell: Han har deltatt i opptakt til bl.a. Senkveld og har vært fotomodell for vår markedsføring til TheParty.  https://www.tv2.no/v/1323866/

 

Stillingen er en 100% fast stilling i Continental Event som «Eventoperatør», og arbeidstid styres mye etter arrangement.

Vi søker en medarbeider som alltid yter 5-stjernerse service og som vil leve etter vår visjon “Vær en stjerne som får Continental til å skinne” - en medarbeider som setter service og teamarbeid i fokus!

For nærmere opplysninger om stillingen kontakt Kajsa Westerblad på telefon 22 82 41 60. Søknad med CV sendes til kajsa@hotelcontinental.no. 

Søknadsfrist: Snarest. Ønsket startdato er ca. 15. august, 2020    


Søknadsfrist

Snarest

Continental Bankett & Konferanse

HOTEL CONTINENTAL er medlem i "The Leading Hotels of the World". Vi stiller i internasjonal toppklasse med våre 151 hotellrom og suiter. THEATERCAFEEN har vært en av byens mest populære restauranter i over 100 år og er enestående med sin unike atmosfære. CONTINENTAL EVENT tilbyr flotte lokaler til alle anledninger. BAR BOMAN er hotellets kjente lobbybar. CASBAR er vårt uformelle møtested. Vi er i dag rundt 300 medarbeidere, og ønsker å ha deg med på laget. Vår visjon er "Vær en av stjernene som får Continental til å skinne!"