no
no
en

Vil du dekke de viktigste begivenhetene i internasjonal fotball?

Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Fotball-korrespondent, TV 2 Sporten
Bergen

Stillingsbeskrivelse

TV 2 Sporten har ledig en fast stilling som fotball-korrespondent. Denne skal dekke de viktigste begivenhetene i internasjonal fotball - med spesielt fokus på de norske profilene. TV 2 Sporten har en klar ambisjon om å være nyhetsledende på de største norske fotball-profilene, norsk landslagsfotball og gjøre en solid journalistisk jobb innen våre rettighetsområder, som fotball-VM, Champions League, Premier League og La Liga.


Vi søker derfor en ambisiøs journalist med nyhetsteft, et bredt kontaktnett innen fotball og som kan vise til resultater i kraft av blanke nyheter og sterke egensaker. Den rette kandidaten kan jobbe på flere publiseringsplattformer, og bidra både innen sportsnyheter lineært og digitalt og i TV 2s fotball-sendinger. 


Fotball-korrespondenten dekker både europeisk klubb-fotball, norske landskamper og internasjonale mesterskap, og en høy grad av reisevirksomhet må påregnes. I 2020 og 2021 er stillingen stasjonert i Manchester. Språkkunnskaper, både skriftlig og muntlig, er en viktig egenskap, ikke minst i møtet med kilder fra en rekke land.


TV 2 Sporten tilbyr en unik stilling sentralt i en fotball-redaksjon som både formidler live-kamper fra de største turneringene og driver kritisk journalistikk på maktstrukturene i fotballen. Fotball-korrespondenten vil, i tillegg til å være ledende i nyhetsjakten, aktivt bidra i øvrige sendeflater med ekstra innsikt, dybde og analyse fra et journalistisk ståsted.


Oppstartsdato: 01.09.2020


Spørsmål om stillingen kan rettes til sportsredaktør Vegard Jansen Hagen på vjh@tv2.no eller Klubbleder Henrikke Helland på henrikke.helland@tv2,no

Søknadsfrist

08.07.2020

TV 2

Mediehuset TV 2s virksomhet omfatter både lineær-TV med alle TV 2s kanaler og strømme-TV med TV 2 Sumo, samt Norges raskest voksende nyhetsnettsted, TV2.no. TV 2 er Norges største kommersielle TV-kanal og en av landets sterkeste merkevarer.

Mediehuset TV 2 står bak en rekke etablerte varemerker som TV 2, TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sport 1, TV 2 Sport 2, TV 2 Sport Premium,  TV 2 Sumo, TV2.no og TV 2 Skole.

Selskapets visjon er å skape uforglemmelige øyeblikk, mens de grunnleggende verdiene er å sjarmere, engasjere og utfordre. TV 2 driver betydelig forretningsutvikling knyttet til morgendagens medier.