no
no
en

Vil du bli en del av et sjømatkonsern i vekst?

Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Eksport- og logistikkmedarbeider
Tromsø

Stillingsbeskrivelse


For å lykkes med våre vekstambisjoner skal vi styrke vår eksport- og logistikkfunksjon i Tromsø. Som Eksport- og logistikkmedarbeider i Coast Tromsø er du en viktig salgsstøtte til våre selgere på hvitfisk. Gjennom god dialog med våre produsenter og logistikkleverandører ivaretar du en presis og kvalitetssikret dokumentbehandling.


Arbeidsoppgaver og ansvarsområder:

  • Ordrebehandling og fakturering
  • Dokumenthåndtering eksport
  • Fakturakontroll
  • Besvare henvendelser på telefon og mail
  • Andre kontorrelaterte oppgaver


Ønskede kvalifikasjoner:

  • Fortrinnsvis erfaring fra lignende arbeid (logistikkarbeid og dokumenthåndtering)
  • Bachelorgrad i økonomi, logistikk, e.l. (relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende formell utdanning) 
  • Generelt gode IT kunnskaper (MS Office, spesielt Excel)
  • Gode fremstillingsevner på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig. 


Hvem er du?

Vi ser etter en strukturert og selvstendig person som ser løsninger og tar initiativ i en hektisk arbeidshverdag. Vi har et godt arbeidsmiljø, og verdsetter godt humør og engasjement.  


Vi kan tilby:

En spennende jobb i et innovativt og hektisk miljø med betydelige vekstambisjoner. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser som vil stå i forhold til arbeidsoppgaver og ansvar. Selskapet har gode pensjons og forsikringsvilkår.

 

Øvrig informasjon:

Arbeidssted er Tromsø, arbeidsspråk er Norsk/Engelsk. Ansettelse snarest.

For ytterligere informasjon om stillingen kan du kontakte Morten Hermansen: tlf. 90558473, mail: morten@coast.no


Om arbeidsgiveren:

Coast Tromsø AS er hvitfiskavdelingen til hovedeier Coast Seafood AS, og har flere produsenter av hvitfisk på eiersiden.   Årlig omsetter vi for ca. 350-400 mill. NOK og har i dag 4 ansatte i selskapet. Vi har en bred tilstedeværelse i de viktigste hvitfiskmarkedene for ferske og konvensjonelle produkter. 

Søknadsfrist

Snarest18.11.2020

Coast Seafood

Coast Seafood er et sjømatselskap som utfordrer omgivelsene 360 grader for å skape verdi hele veien fra råvarer til konsumenter.

Vi selger sjømat fra Norge til 400 kunder i 80 markeder verden rundt. Volumet vi eksporterer tilsvarer 100 000 måltider hver eneste dag. Konsernet har i dag ca 200 ansatte som er fordelt mellom hovedkontoret i Måløy, avdelingskontor i Bergen og Haugesund og datterselskap i Tromsø, Oslo og Boston (USA).

Vi jobber etter slagordet Expect Excellence, som betyr at du kan forvente det beste av våre medarbeidere, løsninger og produkter. Som et ledd i vår utvikling, ser vi etter medarbeidere som kan være med oss å utfordre.