no
no
en

Advokatfullmektig/advokat - retail og varehandel

USER.APPLY.JOB_NOT_PUBLISHED
Advokatfullmektig/advokat - retail og varehandel

FRONT.POSITION.POSITION_DESCRIPTION

CLP er et advokatfirma med 45 advokater som holder til sentralt i Oslo. Våre kunder er norske og utenlandske næringsdrivende og investorer, og vi har et stort nettverk i Norge og utlandet. Vi er et effektivt og eksklusivt alternativ til de største advokatfirmaene i Norge.  

Vi ønsker å ansette ytterligere en advokatfullmektig eller advokat som i hovedsak skal arbeide med våre kunder innen retail/varehandel. Retail er en del av CLP's Corporate avdeling. Ved å gi råd til våre retail-kunder vil du få anledning til å jobbe med ulike fagfelt som transaksjoner/M&A, GDPR/personvern, konkurranserett, selskapsrett, tvister, offentlig anskaffelser, generell kontraktsrett (herunder franchisekontrakter, distribusjonsavtaler og lisensavtaler). I Finansavisens siste advokatundersøkelse er CLP rangert som det beste firmaet og med den beste enkeltadvokaten innen kategorien varehandel/retail. Vi bistår et høyt antall kjeder og retail-aktører, både globale, europeiske, nordiske og norske. Ved å bidra til CLPs satsning på retail vil du få anledning til å bli svært godt kjent med denne bransjen.


 Vi ser etter deg som:

- Har 1 - 5 års erfaring som advokatfullmektig/advokat 

- Har interesse for og/eller erfaring med retail/varehandel som kundegruppe, eventuelt med særskilt interesse innen GDPR/personvern

- Trives i advokatrollen, liker utfordringer og liker å være utfordrerVi kan tilby:

- Et firma med spisskompetanse på alle områder vi jobber med

- Engasjerte og dyktige kollegaer

- En flat struktur med stor delaktighet i prosjekter

- Et svært godt arbeidsmiljø

- Satsing på de ansatte og egenutvikling

- Gode betingelser og arbeidsforhold

Gode faglige resultater er en forutsetning for å bli ansatt i CLP, men vi legger også stor vekt på sosiale egenskaper, kommersiell innsikt, analytiske evner og pågangsmot. Vi tilbyr stor fleksibilitet i arbeidsdagen og vi gjør vårt beste for å legge til rette for dine behov.


FRONT.POSITION.DEADLINE

FRONT.POSITION.EXPIRED_JOB

CLP

Fordi det er forskjell på mennesker, er det forskjell på advokater – og advokatfirmaer. CLP er et effektivt og eksklusivt alternativ til de største advokatfirmaene. Et alternativ der engasjementet er personlig og prosessene preget av svært høy kvalitet.

Vi mener at de beste resultatene kommer når vi jobber tett sammen med kundene våre. Vi er overbevist om at dette gjør CLP bedre rustet til å bistå våre oppdragsgivere i en stadig mer kompleks hverdag, både rettslig og forretningsmessig.

Vi er om lag  45 advokater som arbeider ved vårt kontor i Oslo. Våre kjerneområder er Corporate, Næringseiendom, Tvisteløsning og Teknologi/IPR. Corporate-området vårt omfatter Bank og finans, Capital Markets, Corporate/M&A, Fornybar energi og kraft, Private Equity og Retail

Våre kunder er norske og utenlandske næringsdrivende og investorer. CLP har et stort nettverk i Norge og utlandet.

CLP rangerer høyt i flere nasjonale og internasjonale kåringer.

Det er lønnsomt å samarbeide med CLP.