no
no
en
USER.APPLY.JOB_NOT_PUBLISHED
Oslo

Webutvikler

ER DU EN DYKTIG, BRUKERORIENTERT OG ENGASJERT WEBUTVIKLER?
31.01.2021

TV 2 har i flere tiår levert uforglemmelige øyeblikk til det norske folk. I et marked i kontinuerlig endring har TV 2 Sumo (TV 2s strømmetjeneste) blitt stadig viktigere i dette arbeidet, og nå har vi store ambisjoner i årene som kommer. Målet for TV 2 Sumo er å være førstevalget når nordmenn skal se underholdning, nyheter og sport.

Vi vil komme ut med alt det gode innholdet til flere og vil tilby gode seeropplevelser også til brukere som foreløpig ikke har blitt betalende kunder. Det kan vi få til gjennom å bruke ny annonseteknologi smart og tilpasset brukeren. Web er en naturlig plattform å eksperimentere på for å få rask og direkte respons fra brukerne. 

Vi søker derfor enda en web/front end-utvikler, som brenner for å lage gode seeropplevelser og som vil være med å bygge et innovativt og fremoverlent arbeidsmiljø!  

 

Dette vil vi du skal jobbe med: 

 • Utvikling av nye eller eksisterende React.js-applikasjoner

 • Styrke seeropplevelsen på web i samarbeid med andre klient-team

 • Prototyping av nye annonse-format for å styrke samspillet mellom innhold og reklame

 • Teste, rådgi og bidra i utvikling av server-side videoreklame 

 • Implementere AB testing og bistå i analyse av disse

 

Vi ønsker oss en utvikler med disse kvalifikasjonene:

 • Oppdatert webutvikler, som kan arbeide selvstendig og effektivt i React.js

 • Kjennskap og helst erfaring med klientsiden av Google Ad Manager

 • Teknisk kjennskap til iOS/TVOS/Android

 • Erfaring fra samarbeid med UX i teamet

 • Gjerne konkret erfaring med A/B testing og aktuelle rammeverk

 • Erfaring med test- og måleverktøy. Automatisering av prosesser, A/B-testing og for å teste og validere produkt, design og ideer

 • Det er en fordel med erfaring eller interesse for media

 

Personlige egenskaper:

 • Selvstendig og strukturert utvikler og samtidig åpen for team-arbeid og interesse for teamets øvrige oppgaver

 • Pragmatisk bidragsyter i agile prosesser

 • Interesse og teft for brukeropplevelse


Vi tilbyr:

 • TV 2 er en attraktiv og moderne arbeidsplass med stor takhøyde. Hos oss vil du få:

 • mulighet til å være med å forme nordmenns medievaner

 • sette agendaen i Norge

 • mulighet til å coache de som bygger Norges beste strømmetjeneste

 • mulighet til å være med å forme TV 2 Sumo sin storsatsning på inhouse utviklingsteam

 • frihet under ansvar og fleksibel arbeidstid

 • en god porsjon med utfordringer blant motiverte og engasjerte kollegaer

 • mulighet til å omsette kreativ galskap til gode prosjekter for TV 2 Sumo og sluttbrukere

 • en spennende arbeidsplass i Media City Bergen, sentrums nye innovasjonshub

 • konkurransedyktig lønn uten vanskelige bonusmodeller

 • pensjons- og forsikringsordninger over snittet

 • mobil og mobilabo

 • TV 2 Sumo abonnement

 • tilgang til gode treningsfasiliteter på MCB 

 

Utdanningsnivå:

Høyskole / Universitet, Cand Mag /Siv ing*** 


Språk:

Norsk, Engelsk 


Kontaktinfo: 

Arild Eide, Analyseansvarlig – 95055780

TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi skal være tett på og engasjere gjennom å fortelle historier fra en hverdag du kjenner deg igjen i. Vår lidenskap er å sette spor, gjennom å formidle, skape og fortelle historier. Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, slik at nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for deg, uansett når, hvor og hvordan du måtte ønske.  

Du finner oss på en rekke ulike TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester med fortellinger som spenner fra tung journalistikk til lett underholdning. Våre flaggskip er allmennkringkasterkanalen TV 2, strømmetjenesten TV 2 Play og tv2.no. Her finner du nyheter, aktualiteter, sport, filmer og serier gjennom hele døgnet. Vi har også utviklet egne apper for nyheter og sport, som gjør det enkelt for deg å følge med når du er på farten. 

Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk sammen med deg. Våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, prosjektledere, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. TV 2 har også kontor i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og på Hamar. 

Vi er en del av Egmont, et nordiske mediekonsern dedikert til å fortelle storslåtte historier og journalistikk. Egmont er organisert som en stiftelse, og er til for å utvikle moderne medier og gi sårbare barn og unge en bedre fremtid. Årlig deler Egmont stiftelsen ut over 100 millioner kroner til veldedige formål for barn og unge. 

Vi går på jobb for å fortelle og dele historier som uten oss ikke hadde blitt fortalt. Det betyr at vi også skal være der du er, uansett om du ønsker å scrolle nyheter på mobilen, se serier på TV eller sjekke de siste sportsresultatene på nettbrettet. Derfor er vi også et digitalt teknologiselskap som utvikler nye plattformer hvor vi kan formidle våre historier. Vi eier og utvikler også teknologiselskaper som Vimond Media Solutions, Aventia Media, Wolftech Broadcast Solutions og Electric Friends. Også er vi partner av Media Futures, et forskningssenter i Media City Bergen som utvikler ansvarlig medieteknologi for fremtiden. 


Kommersiell allmennkringkaster


TV 2s nyhetssendinger har alltid vært kjernen i vårt tilbud. Vi sier ofte at samfunnsoppdraget er «vårt DNA». I en verden med siling av nyheter, store mengder fake news og et fragmentert medielandskapet, er norsk redaktørstyrt nyhetsdekning med høy troverdighet viktigere enn noen gang.Vi har siden vår oppstart i 1992 stolt utført oppgaven som kommersiell allmennkringkaster, og TV 2 hovedkanalen er vår allmennkringkasterkanal. 

Som kommersiell allmennkringkaster har vi daglige nyhetssendinger, satser på norsk film og underholdning for barn og voksne, og viser programmer som skal være interessant for det mangfoldet av nordmenn vi er til for. 

Vår nåværende allmennkringkasteravtale trådte i kraft 1. januar 2019, og har en varighet på fem år.


Vårt løfte – og våre verdier


«Vi ønsker å berike folks hverdag med nye perspektiver fordi vi brenner for å fortelle og dele historier. Våre små og store historier, blir til små og store samtaler, som skaper små og store endringer. Vi skal være tett på og engasjere gjennom å fortelle historier fra en hverdag du kjenner deg igjen i. Vår lidenskap er å sette spor gjennom å formidle, skape og fortelle historier som uten oss ikke hadde blitt fortalt.» Dette er vårt løfte til deg som leser og seer. Men det er også et løfte som forteller hvordan det er å jobbe i TV 2.

I TV 2 dyrker vi noen grunnleggende verdier som binder oss sammen. Verdier som betyr noe for oss, måten vi jobber på, og samfunnet vi er en del av. Verdiene skal ikke bare være ord i en glassramme på veggen, men de skal være førende for hvordan vi ansetter, jobber og hvordan vi leder. I det hele tatt, hvordan vi er. 


Våre verdier er:


Åpenhet

Åpenhet er en helt avgjørende verdi for et mediehus. Vi søker informasjon og åpenhet i journalistikken. Vi åpner opp samfunnet med våre programmer. Derfor skal vi selv være åpne i kommunikasjonen – internt og eksternt, og det skal prege våre relasjon til hverandre og omverdenen. Vi oppnår mer når vi er åpne om hva som er målene våre og hva som er formålet med det vi gjør.
Fellesskap

For å kunne jobbe som ett lag mot samme mål, og i samme retning, står vi side om side, bygger på hverandres ideer, forventer noe av, og er rause med hverandre. På den måten skaper vi et sterkt fellesskap, en forpliktelse til hverandre og sterke prestasjoner. Når vi er rause med hverandre, er det lettere å tørre, lettere å eksperimentere og lettere å feile.
Nysgjerrighet

Det ligger i en mediebedrifts DNA å være nysgjerrige. Vi må lure på hvordan ting henger sammen. Men nysgjerrighet handler også om å være åpne for nye ideer og erfaringer. Vi skal være nysgjerrige på hverandre, på verden rundt oss, og på ny kunnskap og teknologi.

 Lidenskap 

Det er forskjell på være opptatt av noe, og å være lidenskapelig opptatt av noe. I TV 2 er vi det siste. Det har vi alltid vært fordi vi er stolte av oppdraget vårt og arbeidsplassen vår. Den stoltheten skaper lidenskap og engasjementet. Dette er en drivkraft i vår kultur som skaper bedre historier, bedre produkter, bedre tjenester og bedre arbeidsmiljø.
Mot

I TV 2 er vi tett på og engasjerer. Vi setter spor. Det er et modig løfte. Modige løfter krever modige mennesker. Og mot krever en kultur som gir trygghet til å feile og rom for å skape. Vi tør mye, men vi må tørre mer. Vi skal utfordre oss selv, andre, makthavere og etablerte sannheter. Vi tør å gå nye veier, se ting fra en annen side, vi tar risiko og mener det er helt avgjørende å feile for å lære. Vi sier ting som de er, er direkte og ærlige, også når det er ubehagelig. Slik kommer vi oss videre.
Ansvarlighet

Alle i TV 2 har et selvstendig ansvar for å nå de målene vi har satt oss. Vi tar aktivt eierskap til felles oppgaver, og vi er rollemodeller for andre. Vi bygger troverdighet ved å vise ansvarlighet og pålitelighet, og ved å vise respekt for andre også når vi er uenige.