no
no
en

Brenner du for å gjøre TV 2 mer innsiktsdrevet?

USER.APPLY.JOB_NOT_PUBLISHED
Data Analyst / Business Analyst
Bergen

FRONT.POSITION.POSITION_DESCRIPTION

TV 2 har i flere tiår levert uforglemmelige øyeblikk til det norske folk. I et marked i kontinuerlig endring har TV 2 sine digitale tjenester blitt stadig viktigere i dette arbeidet, og nå har vi store ambisjoner i årene som kommer. Vi ser etter deg som ønsker å være sentral i den digitale transformasjonen av Norges største kommersielle mediehus.

Trigges du av utfordringer og vil være med å gjøre TV 2 mer data og innsiktsdrevet? For å lage en best mulig tjeneste for brukerne må vi ha innsikt - enten det handler om vår evne til å levere god kvalitet på strømmene, eller innsikt om hvem som ser hva, når og hvor lenge og hvordan appene våre brukes.

Avdelingen for Data og Integrasjon har ansvaret på tvers av hele TV 2 for arkitektur og tjenester knyttet til å hente, berike, forstå og distribuere data. Her finner du alt fra utviklere, arkitekter, data scientists, business analysts, teamledere og testere.

Vi ønsker å styrke vårt analyse-team med en dataanalytiker/business analyst som synes det er givende å løse utfordringer i samarbeid med utrolig flinke og hyggelige kollegaer. 

Du vil jobbe med å modellere data, forstå, visualisere og analysere data i tett samarbeid med andre interessenter i TV 2. Dette vil kreve at du er opptatt av at vi har riktige målepunkter og god datakvalitet. I tillegg at du kan stille de riktige hypotesene og finne innsikten i små og store datasett. Du vil også bidra inn på utviklingsoppgaver for å bruke data på en smart måte for å skape bedre tjenester for TV 2 og sluttbrukerne.

 

Vi ser etter deg som

… er en lagspiller som trives å jobbe i team med felles mål

… vil bygge kompetanse i organisasjonen om data og analyse som fag

… evner å ha en eksperimentell og utforskende tilnærming til å jobbe med analyse

… har stor interesse for visualisering av data for å hjelpe folk å bli innsiktsdrevet

… trigges av utfordringer med å jobbe med store datamengder

… er proaktiv mot andre team som har analysebehov

… er sulten og lidenskapelig til å kontinuerlig utvikle deg og teamet faglig og personlig

 

Vi tilbyr

… mulighet til å gjøre TV 2 mer datadrevet

… frihet under ansvar og fleksibel arbeidstid

… en god porsjon med utfordringer blant motiverte og engasjerte kollegaer

… en spennende arbeidsplass i Media City Bergen, sentrums nye innovasjonshub

… tilgang til TV 2s eget treningsrom og trening med kollegaer i #THT (yoga, crossfit, spinning, tennis, svømming og masse mer).

… konkurransedyktig lønn

… pensjons- og forsikringsordninger over snittet

… gratis Sumo Total med Premier League og mye, mye mer

 

Vi ser etter deg som gjerne har

… god kjennskap til og kunnskap om måling av apper (Google Analytics, Firebase, Google Tag Manager mm.)

… kompetanse innen datamodellering/-analyse, databaser og –verktøy (SQL, Elastic o.l.) og BI/CRM verktøy (Qlik, Kibana o.l.)

… nysgjerrighet på analysemuligheter i skyen (maskinlæring mm.)

… faglig integritet i forhold til struktur og kvalitet, men samtidig en pragmatisme i forhold til kost-nytte

… høyere utdanning innen IT/Matematikk/Statistikk, minimum bachelor eller annen relevant erfaring.

 

Er du den vi ser etter, og er sulten etter å jobbe med et av de mest spennende fagområdene om dagen, så vil vi gjerne ta en prat med deg. 


Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med Frode Drønen, Direktør - Data og Integrasjon, frode.dronen@tv2.noFRONT.POSITION.DEADLINE

FRONT.POSITION.ASAP14.01.2021

TV 2

Mediehuset TV 2s virksomhet omfatter både lineær-TV med alle TV 2s kanaler og strømme-TV med TV 2 Sumo, samt Norges raskest voksende nyhetsnettsted, TV2.no. TV 2 er Norges største kommersielle TV-kanal og en av landets sterkeste merkevarer.

Mediehuset TV 2 står bak en rekke etablerte varemerker som TV 2, TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sport 1, TV 2 Sport 2, TV 2 Sport Premium,  TV 2 Sumo, TV2.no og TV 2 Skole.

Selskapets visjon er å skape uforglemmelige øyeblikk, mens de grunnleggende verdiene er å sjarmere, engasjere og utfordre. TV 2 driver betydelig forretningsutvikling knyttet til morgendagens medier.