no
no
en

Ønsker du å være praktikant i Norges eneste globale advokatfirma?

Praktikant

Stillingsbeskrivelse

Vi tar i mot søknader i forbindelse med Arbeidslivsdagene i både Bergen, Oslo og Tromsø.


Som praktikant i DLA Piper vil du få anledning til å fordype deg i ulike juridiske problemstillinger innenfor forskjellige fagfelt, og i praksis få prøve ut teorien du allerede har tilegnet deg på studiet. Du vil under hele oppholdet bli fulgt tett opp av en dedikert fadder, som vanligvis er en av advokatene med flere års fartstid hos oss. Fadderen vil være tilgjengelig og hjelpe deg med faglige utfordringer underveis, og samtidig inkludere deg i vårt sosiale miljø og aktiviteter.

Et praktikantopphold strekker seg normalt over fem uker, og vi har til enhver tid to til tre praktikanter hos oss. Etter endt opphold vil du få konkrete tilbakemeldinger fra din veileder, og vi er opptatt av at disse gjennomgås i felleskap slik at både du og vi får best mulig utbytte av din tid hos oss. Det er også lagt opp til at du kan gi tilbakemelding på ditt praktikantopphold til en av våre advokater i traineeutvalget. Du får også en utfyllende attest du kan ta med deg videre i arbeidslivet.

Vi tar i mot søknader til stillingene som praktikant løpende, og ansetter gjerne i god tid før selve oppholdet starter. Dersom du er interessert i et opphold hos oss vil vi anbefale at du søker etter påbegynt 3. avdeling. Da vil du ha størst utbytte av oppholdet.

Mange av advokatfullmektigene vi ansetter rett fra universitetet har vært innom oss som praktikant tidligere. Våre tidligere praktikanter forteller om et opphold preget av allsidig arbeid som har vært nyttig og utviklende i forhold til studiet. Derfor er dette en god mulighet for deg til å bli kjent med bedriften, samt faglige utfordringer, samtidig som vi blir kjent med deg som person.

Dersom du vil bli bedre kjent med arbeidslivet og utvikle deg faglig, oppfordrer vi til å sende oss en søknad.

Søknadsfrist

Snarest

DLA Piper Norway DA

DLA Piper er et fullservice forretningsadvokatfirma med kontorer i mer enn 40 land. Vi er Norges eneste globale advokatfirma og byr på unike muligheter for deg som ønsker å arbeide i et fremgangsrikt og internasjonalt fagmiljø. Vi bistår både offentlige og private oppdragsgivere og leverandører med et vidt spekter av oppgaver. Ved vårt Oslo-kontor er vi omtrent 90 advokater og vi blir stadig flere.


Les mer om oss her