no
no
en

Sommerjobb i TV 2 Nyhetene, Oslo!

USER.APPLY.JOB_NOT_PUBLISHED
Sommervikarer/tilkallingsvikarer Nyhetene Oslo
Oslo

FRONT.POSITION.POSITION_DESCRIPTION

Har du et sterkt konkurranseinstinkt og liker å jobbe raskt med et bredt stoffområde? Da kan sommerjobb hos TV 2 Nyhetene i Oslo være noe for deg.


 Vi ser etter sommervikarer til blant annet følgende avdelinger:


- TV2.no: Breaking news, dagsorden og egensaker er alle en del av jobben i nettredaksjonen. Du liker å skrive, men evner godt å jobbe flermedialt med et bredt spekter av saksfelt. Du liker kombinasjonen av arbeid på desk og ute i felt.

- Nyhetskanalen: Kanalen som stadig øker i antall seere, og hvor vi lever for å gi folk det siste om det viktigste. Her vil du både jobbe i et pulserende miljø på desken, dekke større og mindre saker med live-rapportering, booke gjester og planlegge større rigg i studio.

- Nyheter Underholdning: Du skal levere det siste innen underholdning, både i inn- og utland, samt dekke TV2 s egne underholdningssatsninger. Du har god oversikt over kjendiser, har et bredt nettverk og bruker sosiale medier flittig som arbeidsverktøy.

- Nyheter Innenriks: Du har evne til å jakte på og finne egne nyheter og egne nyhetsvrier som kan sette nasjonal dagsorden. Du må ha god forståelse for samfunnet og samfunnsendringer, være kreativ og kunne jobbe i team, og være leveringsdyktig på alle TV 2s nyhetsplattformer.

 - Samfunnsavdelingen: Du har evne til å finne nyheter på det politiske området, og har god samfunnsforståelse. Du liker å vinne nyhetskampen, og er i stand til å levere både løpende nyheter og egensaker på alle TV 2s plattformer. Vi ser etter deg som vil sette dagsorden og har eget kildenett.


Arbeidsoppgaver
Grave fram egne, harde nyheter som setter dagsorden og skaper debatt.
Du må produsere nettartikler, både under breaking news og gjennom en normal nyhetsuke.
Du har evnen til å tenke kreativt og nyskapende innen nyhetsjournalistikken.
Du må ha stor arbeidskapasitet, god presseetisk forståelse og gode samarbeidsegenskaper.
I nettredaksjonen vil din primære publiseringsplattform være TV2.no, men også Nyhetskanalen og TV2s 1830- og 21-sendinger.

Vi tilbyr:

En spennende sommerjobb i en engasjert redaksjon i nye lokaler i Bjørvika, Oslo.
Stillingen kan medføre turnus- og reisevirksomhet.
 Tiltredelse vår/sommer 2021.

 

Vi oppfordrer deg til å lage en kort video-CV hvor du svarer på følgende:
- Hvorfor vil du jobbe for TV2?
 - Hvorfor er du riktig person for stillingen?


Spesifiser gjerne hvilken avdeling du ønsker å jobbe i.

Det er krav om førerkort. 


Har du noen spørsmål vedrørende stillingen? 

Ta kontakt med 

Sjur Sydnes Paulsen - HR Partner, tlf : 95 21 54 97

Marie Nærbø - Produksjonssjef, tlf: 47336459

Henrikke Helland - Klubbleder, tlf: 911 36 639

FRONT.POSITION.DEADLINE

07.02.2021

TV 2

Mediehuset TV 2s virksomhet omfatter både lineær-TV med alle TV 2s kanaler og strømme-TV med TV 2 Sumo, samt Norges raskest voksende nyhetsnettsted, TV2.no. TV 2 er Norges største kommersielle TV-kanal og en av landets sterkeste merkevarer.

Mediehuset TV 2 står bak en rekke etablerte varemerker som TV 2, TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sport 1, TV 2 Sport 2, TV 2 Sport Premium,  TV 2 Sumo, TV2.no og TV 2 Skole.

Selskapets visjon er å skape uforglemmelige øyeblikk, mens de grunnleggende verdiene er å sjarmere, engasjere og utfordre. TV 2 driver betydelig forretningsutvikling knyttet til morgendagens medier.