Deskreporter Sporten

TV 2 Sporten søker reporter

Vi har ledig fast stilling som deskreporter i TV 2 Sporten i Bergen.

Som deskreporter har man ansvar for å overvåke og følge opp sportsnyhetsbildet. Det kan også innebære å produsere redaksjonelt innhold til rettighetsflater. Man både bygger og redigerer saker selv i høyt tempo, og må være stødig i journalistiske vurderinger og bildebruk.


Kompetansekrav

- Vi søker etter deg med gode allmennkunnskaper innen sport, og med god kjennskap til profiler og sentrale navn innen sportsverden.

- Du må like, og mestre, å jobbe i høyt tempo med flere pågående oppgaver. Du jobber strukturert , effektivt og selvstendig. Du må kunne redigere video, og kunne arbeide med både nyhetssaker og referat.

- Vi ser etter deg som har trygg speak og god stemmekontroll, med tydelig diksjon, samt godt, presist og kreativt språk med feilfri grammatikk.

- Du må kunne levere innhold til alle plattformer

- TV 2 Sporten legger stor vekt på godt arbeidsmiljø, du må derfor ha gode samarbeidsevner, være interessert i å dele kunnskap og like å jobbe i team.


Vi tilbyr

  • Et spennende og profesjonelt arbeidsmiljø med dedikerte og engasjerte kolleger.
  • Muligheten til å være i sentrum av nyhetsbildet og formidle til våre seere det som til enhver tid skjer.
  • Anledning til å jobbe i en sportsredaksjon og redaksjonelt miljø med attraktive rettigheter og gode muligheter for utvikling.
  • Innebærer jevnlig helg- og kveldsvakter.


For mer info om stillingen ta kontakt med:

Margrethe Håland Solheim - Klubbleder, tlf: 45492227

Tori Pedersen - Redaksjonssjef Sporten, tlf: 91101440